Bloglist Abg Teror

Seghonok juge dapat masok bloglist oghang (orang) kan???
kali ni awok tengok blog abangteror ade buat bloglist ikot negeri....
awok ghase (rasa) blog untok negeri Perak tak ghamei (ramai) dalam bloglist die lagi...
jadi awok pun menggateikan dighi (diri) ndak ghamei (ramai) blogger daghi (dari) Perak dalam blog list die....
ate moh le kome....
tak payah tag sape2 pun....
SOALAN

1. Dimana anda dilahirkan?
Awok lahir di Ipoh, Perak

2. Dimana anda dibesarkan?
Awok dibesokan di Ipoh, Perak

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Kompem le Perak

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Ngape awok pilih Perak?, ate kompemle awok pilih Perak sebabnye awok udah le lahir kat  Perak, Sekolah kat Perak, Habeh sekolah je awok belajo kat Segamat, Johor, koje kat Kolumpo....dan akhirnye balik ke Ipoh, Perak.....uiiii banggenye jadi Oghang Perak!!....

10 Responses to "Bloglist Abg Teror"

  1. Assalamualaikum wbt
    Ape teman pegi ke blog de nye tak mandang pun, ape ke namenye `abg teror`? Teman skolah idok le tinggi, bila teman nok bertandan tapi tak mandang mole sangke yang bebukan! Jenuh teman mikio ape ke makne `terror` Ye le, belajo asas bahase inggeghih mase kekecik, fat, fatter, fattest, gamok2nye bile `teror` terorer` `terrorist`. Isyy handei2 juga bloglist oghang peghak ni ye walopun sikit!

    ReplyDelete
  2. yeob,
    betui la kakyong cuba masuk ke blog tu pun.. jd blog not found.. huhuu.. apa dah jadi ni??


    n3 terbaru kakyong
    Review Nora Elena episod 10
    Review Nora Elena episod 4
    Prestasi 10 hari : 13–22 May 2011

    ReplyDelete
  3. nak la juga, tp awok ni blogger Perak ke blogger key ell ah?
    thehehhe... :D

    eh. naper kakyong kakyong kat ateh tu tak buleh masuk blog abgteror tu. saya buleh je plak. huhu :)
    ni ha blog dia - http://abgteror.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. teman terey masuk blog die.. idok pulok teman dpt masuk.. uhh.. lantaknye la.. teman udoh puah ati ngan ape yg teman ade la ni.. tp to yeop.. semenjak due menjak ni teman ghajin BW to.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. @MDT.....
    cepat mike ye MDT...

    @Walaikumussalam CHor...
    maap le ...awok terletak link salah.....patot awok letak abgteror.blogspot.com.... tapi awok terletak abangteror.blogspot.com....memang le mike tak jumpe...

    @syaz@rozelt...
    ehhh...same le kite...awok pun oghang Perak jugakkk.....heheh

    @KakYong..
    maap le...awok tersilap letak link ke blog die....tapi awok udah betoikan tu...

    @PUANSTROBERI....
    takpe.....letak mane2 pun ok...asei ade negeri..... jangan pulak kate lupe lahir kat negeri mane....

    @Chor...
    maap le chor...awok silap letak link....tapi awok udah betoikan tu...

    ReplyDelete
  6. ramei juge awok trserempak blog yg join bloglist ni ...

    kalo bloglist Perak tak ramei lg..buleh juge awok join2 ;)

    ReplyDelete
  7. dtg dari segmen yg same..

    mau kenal ngn org perak =)

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss