Berdebo II

Aku tak sedo pun haghi ni udah masuk 1 September 2010....
yg aku tau haghi ni 1 September bila wife aku ngajak ke klinik....
buat medical check up.....

tahap kebedeboghan aku makin meninggi bile aku sedo haghi ni 1 September 2010....
tambah pulak makin tak sabo pulak menunggu ahli baghu dalam femili aku.....
tambah menaghik lagi ........

scan terakhir pagi tadi.......
membuatkan aku dgn wife tergelak sakan.....
sbbnye wife aku udah banyak beli baju baby warne pink.....

sudahnye......
scan pulak tunjuk Insyallah lelaki yg keluo....
kekekeke.....

kami ni pun sbb scan yg dolu2 le yg kabo bakei dapat puteri.....
yg sbbkan wife aku banyak beli baju warne pink.....
nampak gayenye.....
kene simpan le utk yg no4 nanti.....kekekekek

3 Responses to "Berdebo II"

  1. bila due nya?
    bersalin di mana nanti?

    ReplyDelete
  2. kalo ikut minggu ni dah masuk minggu ke 38....... bile dah 38 ni...bebile amse je le kakyong......tapi baby yg no3 ni bagi saspen betoiii.......tak keluo2 lagiii.....n tak bagi tande pun kat mak apok dieeee

    ReplyDelete
  3. kalo ikut minggu ni dah masuk minggu ke 38....... bile dah 38 ni...bebile amse je le kakyong......tapi baby yg no3 ni bagi saspen betoiii.......tak keluo2 lagiii.....n tak bagi tande pun kat mak apok dieeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss