Nuffnang



Kalo kome ade mace (baca) paper Kosmo haghi ni....
ade ceghite (cerita) pasei (pasal) Nuffnang kat sane ....

ade yg pernah tanye peghihei (Perihal)Nuffnang kat awok....
same ade bende ni betoi ke bulih bagi duit kat kite....

udah penat menjawab soalan oghang selame ni....
kalo kome ghajin.....
kome bace le paper Kosmo haghi ni....
kome bace jugak pengalaman2 blogger2 yg udah dapat pendapatan dgn nuffnang....

silelee....klik sini

Kosmo.com.my

6 Responses to "Nuffnang"

  1. salam yop ,

    mike xade ke pasang iklan nuffnang ?

    awok baghu juge le pasang,dah cah out pun cume belum terime je lagi cek nye ...mmg betui laa bulih jana pndptn melalui blog dgn nuff ni..alang2 dah berblog,masyuk juge sikit pun jadi ler...:)

    ReplyDelete
  2. tu le.....awok baghu je letak ad nuffnang 3 minggu.......dah ade RM nye....tapi tak banyak lagiii

    ReplyDelete
  3. ade Yong Ummi Hanie....
    tapi sbb awok baghu je letak ads NUffnang dlm 3 minggu ni....dan 3 minggu ni jugak le awok baghu ektif balik berblog....lepaih tinggei setahun......jadile..... tak banyak lagi RM nye....maklom le tak ghamei lagi yg menjengok ke sini....

    ReplyDelete
  4. baguih..baguih..tp mcm blog teman idok laku lagi..ce mike tulih pepanjang sikit...idok puah keme macenye

    ReplyDelete
  5. masalahnye.....CHor...awok nak uleh panjang2 pun......awok tak seterer yg udah lame gune nuffnang........ amboi tak beghape pandei lagi bende niii.,...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss