Talkin - M.Rajoli



Penampilan pertame Allahyarham M.Rajoli dalam dunie lakonan......
Geghun (gerun) bile mendengo Talkin yang dibace Allayarham....
Kini takde lagi suaghe (suara) atau lakonan Allahyarham yang terbaghu (terbaru) dapat kite tengok ato dengo lagi....

Al-Fatihah....
Moge tenang di sane....Insyallah

12 Responses to "Talkin - M.Rajoli"

  1. aduih yeop...teman pun dah nyesei pakei intense debate nih..tolong teman yeop...teman balik mcm dulu

    ReplyDelete
  2. uisshhh...terkejut awok...tetibe mike posting dekat talkin ni.....
    takpe senang je nak buang die.....

    memule mike pegi klik dekat rekabentuk atau design.....
    lepaih tu musti mike peghasan ade ikon intense debate......
    mike klik....
    lepaih tu buang jee....
    tapi lepaih tu mike kena edit balik dekat sume entri mike sebabnye selepaih mike gune intense debate tu....
    intense debate dah setting oghang luo tak bulih komen....
    macam yg awok kene haghi tuu

    ReplyDelete
  3. edit kat semue entri pulok mcm.. teghuk betui kalo buta IT nih kan hihihi...

    ReplyDelete
  4. caghenye...
    setiap entri mike...
    mike klik edit.....
    dekat bawah sekali mike mesti peghasan ade tulih Opsyen Catatan ato Post Option ....
    mike klik pulak dekat Komen Pembaca atopun Reader's COmments tu....
    ha kat situ sbb ngape oghang lain tak bulih mengomen kat blog kite....
    tapi tak nyesei ke......
    komen2 masse gune intense debate sume ilang lepaih ni..

    ReplyDelete
  5. teman jenuh mikio labun mike nyughuh teman edit kat entri tu.. ngelupor yeop.. susoh le munkalo oghang luo idok boleh komen yak.. mun ade yang nok komen la hihihi

    ReplyDelete
  6. takpele.....sebab mike penin ....mike maintain je gune intense debate tuuu...... bende tu bagoih jugakkk..... cume awok yg tak beghape gheti sangat.....
    tapi kalo ngkit bloggers yg lain....bagoihnye intense debate ni...die ade commentLuv....... kighe mudah nak jejak blog oghang lain.....haaa... yang tu jangan tanye awok pun tak tauuu

    ReplyDelete
  7. talkin tu mmg m'insafkan ... mmg tujuannya utk mereka yg hidup,bukan utk yg mati tu...yg mati tu matilah...amalan2 baik dia yg dpt selamatkan...

    ReplyDelete
  8. semoga ditempatkan bersama2 org beriman

    ReplyDelete
  9. Yee...... patut mmg yang hidop ambik iktibar dan panduan daghi talkin yang dibacekan tuu....yang udah takde......kalo bace pun bukan die bulih buat hape dahhhh......

    Insyallah.......semue Umat Islam berkehendakkan camtuuu....

    ReplyDelete
  10. AlFatihah buat M Rajoli.. dr muda dah bawa watak org alim..

    ReplyDelete
  11. betoii tu KakYong....moge ditempatkan dalam golongan oghang yang beghiman....Amin

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss