Blog Oghang




Awok mule buat blog tahun 2008.....
yg bagoihnye sepanjang tahun 2009....
takde langsong posting daghi awok,.....
maklomle.....mase tu niat buat blog....
sekado seghonok2 (seronok) jee...

tu yg tak termaintain tuuu.....
tapi mule daghi bulan Ogos 2010 yg lepaih (lepas)...
selepaih (selepas) diperkenalkan pade Nuffnang oleh kengkawan....
dan diceghitekan betape seghonoknye berblog oleh sahabat.....

baghu awok mule memosting ceghite2 baghu kat blog yg udah bersawang ni....
dan awok tak sangke.....
berblog ni lagi seghonok daghi berpesbuk (facebook)......
kene pulak yg selalu ke sini pun bagoih2 oghangnye.....

daghi yg stetusnye mak2 budak.....bapak2 budak.....
teghune daghe.......budak sekolah....... propesyenel (Profesional)
dan macam2 lagi leee......
mmg seghonok.......

dan awok pun udah mule lupe nak berpesbuk....
takpelee....
awok maintain je le dengan blog awok yg tak sebeghape ni...

bile udah ghajin berblog ni...
satu bende yg awok belajo ....
bile kite kene ghajin menjengah blog oghang lain.....
tujuannye.....

selain daghi kite nak menambah kengkawan.....
kite jugak bulih mengenaikan (mengenalkan) blog kte pade oghang lain...
idakle kite syok sendighi jeee...

tapi bile udah berblogwalking ni.....
nengok blog oghang lawo sangat....
mulele ghase ghendah dighi yg mmg ghendah ni...
maklomle....blog oghang banyak beno bendenye.....
seknike (pelbagai) bende ade......

blog awok.....sekado besik (basic) je...
banyak bende awok kene belajo lagi nii...
dan jauh lagi kembaghe (kembara) awok dalam dunie blog....
dan jauh lagi awok daghi nak sampei tahap terer (handal)....

takpele....pelan2 kayuh!!!

P/S: teghime kaseh pade yg ghajin menjengok blog awok yg 'indah' ini!!!

8 Responses to "Blog Oghang"

  1. mike ghajin yeop..ghajin bebeno..teman kagum ngan mike..teghuihkan usehe mike..teman idok peghonoh mih mace ape yg mike tulih..

    ReplyDelete
  2. ok le tu. koghang2nye pengikut blog kamu lagi ghamey daghi pengikut blog aku. kekekeke

    ReplyDelete
  3. bior le basic pun xpe yopp...janji loading ringan !

    awok ghiso juge byk sgt bubuh kat blog tu takut loading jadi mcm siput ! huhuu...

    slmt berblog ye..awok pun same,thn 2008 dah start tp baru thn ni super aktif sket..hehehh

    ReplyDelete
  4. dengan lajunye awok ke blog mike intanurulfateha

    ReplyDelete
  5. kelisasamudera...
    ghamey tak begherti oghang yg masok ke sini ghamei...

    ReplyDelete
  6. tapi kekadang\ tu Yong Ummi Hanie...
    nampak macam basic sanagt pun tak best....tapi kalo seghabot sangat pun tak best jugakkk

    ReplyDelete
  7. alah CHor....mike jangan le puji awok....jenoh awok nahan ni....kembang kuncop...kembang kuncop awok nahan niii......kekekek...
    idakle...awok bukannye ghajin....tapi bile semangat nak menulih tu datang....awok balon jeee.....nak2 lagi bile ade oghang mace nyeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss