Chong Wei 1 - China 4 (Badminton Japan Open 2010)




Laaa....semalam ade final badminton Terbuke Jepun ke kome???
hagham (haram) awok tau.....
errr....ni apehei awok bukak entri pasei (pasal) badminton pulak ni???

alahhh...
sesekali nak laghi (lari) pulak daghi ceghite (dari cerita) bola jee.....
nak pulak Lee Chong Wei dgn Beregu Malaysia masuk final.....

LCW pulak jumpe Lin Dan.....
musoh no 1 die....

disebabkan awok tak tengok game ni semalam....
awok bagi result je lee....

22-20 16-21 21-17

tapi sedihnye.....beregu kite kalah......

P/S: Persoalannye......beghape (berapa) lame lagi le kite bergantong haghap (bergantung harap) pade LCW????? takde lagi ke pelapis yang sebagoih atopon kughang2 (sebagus ataupun sekurang-kurangnya) setanding LCW

6 Responses to "Chong Wei 1 - China 4 (Badminton Japan Open 2010)"

  1. ate nape kome tak nengok semalam..?

    Lin Dan tak main cam biasa manyak wat mistake. Koo/Tan pun wat manyak mistake semlm tue yg kalah jugak huhu...

    ReplyDelete
  2. memang tak inagt langsong la Wanbu...... maklomler semalam bz pegi open hauss......... tapi LIn Dan cakap die penat lepaih CHina MAsters tak habeh lagi......tu yg dia kalah semalam tu......tapi biase le udah kalah ...banyk le alasan nye

    ReplyDelete
  3. me tengok! suke sgt akhirnye Chong Wei tewas kan Lin Dan juga...tahniah Datuk!

    ReplyDelete
  4. itule sayang betoi....awok tak tengok game ni semalam...... bukan selalu LCW dapat kalahkan Lin Dan yang kerek ni...

    ReplyDelete
  5. nyagheh....tapi kalo die bukak badan tafff....kite kalo bukak...... otot kat depan je......peghut leeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss