Dah Balik Asei (Asal)



Alhamdulillah.....
Ruangan komen di blog awok ni udah kembali seperti biase.....
Ade yg mengadu yg ruangan komen kat blog awok ni udah ilang.....
dah awok mmg tak peghasan pun......

dah jenoh awok mencaghi mane punce ilangnye ruangan komen ni....
akhirnye.....
baghu awok peghasan kat entri2 yg awok buat lepaih (lepas) awok gunekan intense debate.......
die set kan komen daghi pelawat tak dibenokan.....

lepaih tu bile awok buang intense debate tu.....
awok tak setting balik.....
itu yg jadi punce ruangan komen ilang......
tapi dengan ilmu yg sekelumit kuman yg ade niii.....

awok jenoh le mencaghi.....
dah Alhamdulillah....
kome udah bulih komen, kritik, bagi pandangan, maki, caci, puji, kejo dan ape2 je lee.......

Selamat Mengomen

6 Responses to "Dah Balik Asei (Asal)"

  1. Salam yop,
    pasei bab ngubah mengubah blogni teman tengin sikit...asei pun asei le janji teman boleh betandang ke belok mike, kalo teman tak nyengok blog mike tak sah. Ape yang teman tengok mike kighe diantagher kawan yang aktif macam yop samad juge, tahniah...tak telawan di teman weh..

    ReplyDelete
  2. Ishhh,...... mike ni Chor.... mike ingat awok terer ke bende2 IT ni.....awok kalo takde cekgunye....takde maunye jadi camni.... kalo ikutkan mmg yg palen besik leee...... takpe Chor....mike pelan2 kayoh.....lame2 mike lagi handei daghi kami berdue ni.....

    P/S : Encik Samad kite lagi ghajin daghi Awok CHorrrrr

    ReplyDelete
  3. adehh...mike ada install intense debate ke sebelum ni?

    tak peghasan pule awok...tau2 ini dah uninstall balik..knapenye??

    tak ngapele,janji buleh komen yer...slmt m'handalkn diri lg dan lagi...awok pun dolu2 sgt buta HTML bagai tuu...takuuttt sgt2 nak usik apa2, tp bila skali usik,pehtu menjadi,dah ketagih pulok ! ;p

    ReplyDelete
  4. Sekejap jee....tak sampei sehaghi makei intense debate....... teghuih tuko balik pakei blogspot jee...... bukan hape...... awok dah biase gune yg blogpost punye....senang ghasenye....ni lagi le awok udah buang yg kena masukkan kod tu....lagi senang....

    pelan2 kayuh....lame2 ok le kot Yong Ummi Hanie kan???.....

    ReplyDelete
  5. guna blogspot pun okay.. ade mcm2 feature boleh customize... asal familiar dgn html... jalan jer...

    pelan2 belajar.. lelama reti lah..

    ReplyDelete
  6. tu le ...awok belajo pelan-pelann.... belajo daghi oghang lame dunie blog....lelame bulih la

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss