Tour De Hospital 2010!! - Kesah Mistik


Gambo sekadar Hiasan


CC yg awok pegi malam tadi tutop pukoi 12.....
nak jenjalan bando Tepen....
takde bende yg menaghik.....

jadinye....awok cadang nak ghonde Hospital Tepen...
jalan kaki......
lepaih je anto nasi pade Mem awok.....

awok mulekan Tour De Hospital Tepen 2010.....
daghi tempat Jabatan Kecemasan......
yg awok peghatikan sesekali je dalam kecemasan!!!
mase lain,....
deme rileks..... sesekali memeghatikan (memerhatikan) deme......
tersenggok jugak le deme......

awok lajak pulak ke Bahagian Farmasi......
sunyi...takde oghang langsong.....
kalo jaghum (jarum) jatuh pun mmg dengo le bunyinyeee.......
sebelah Bahagian Farmasi ade Jabatan ape ntah....udah lupe namenye....

ade soghang Dresar bertugeh kat sane....
nampak beno le die boghing teghamat,.....
depan die .....keghusi2 kosong....
sapah pun idak mandang.....

awok lajak ke Wad Bersalin....
ghamei oghang kat sini......
maklomle...mejoriti nunggu oghang ghumah bersalin.....
sebelah nye ade Jabatan O & G (Obstetrik & Ginekologi)....
takde apepun....

awok lajak ke belakang pulak....
dekat dgn opis Faber Medi Serve & Kafeteria Hospital....
bersebelahnye pulak ade Sughau (Surau) Hospital....
memule pikio jugak nak tido sughau Hospital je....
tapi sughau deme konci jam 9.45 malam....dan bukak balik 5.45 pagi besok....

takpele......
moh kite teghuih menjelajah hospital......
kalo kite ke kanan daghi jalan beso dalam Hospital tu,....
kite akan ke blok baghu Hospital dengan Blok A & B di ujong sekali,...
dekat dgn kuil Hindu (err macam mane bulih ade kuil pulak dalam ni??)

tapi daghi jalan beso tu....
kalo kome teghuih je...
kome akan ke Bahagian Mortuary ato name glemernye....Bilik Mayat...
saje je awok nak meghase suasane die.......
mmg menghemang (meremang) lee bulu ghoma kome...

awok dok kat sini tak lame.....
takot ade yg ngikut pulak kaghang ni....
ishhh.....mintak jauhlee....
awok ni udahle jenih yg beghani2 takot...hehehe

tapi betoile kate oghang,......
suasane Hospital diwaktu malam lagi menyeghamkan (menyeramkan) daghi waktu siang....
udahle sejuk.....sugham (suram) jeee....
ishhh....padanle ghamei yg takot nak pegi Hospital.....

tapi bile kenangkan misi yg baghu grad menjage....
teghuih tak jadi takot......heheheh

P/S: takpe ape yg mistik pun........ saje je buat gempo!!!

8 Responses to "Tour De Hospital 2010!! - Kesah Mistik"

  1. menarik juga ye kalo buat le tour de spital. gotik semacam je.

    ReplyDelete
  2. hisshhh...

    teman baruu je nk melayan ceghiter mistikus ! hehehhe ...

    amboi2 mikeee....sempat lagi terkenang cik misi yer...kesiann kat wife baru bersalin tu...ate tahniah ye dah selamat semua alhmdllh

    ReplyDelete
  3. nanti2le Yong....awok buat ceghite mstik.....awok banyak sebenonye ceghite mistik......tapi nanti lee....

    P/S: tu awok tak masuk ceghite KOlej JUrurawat sebelah tu.....hehehe

    ReplyDelete
  4. mmg best tour hospital tengah2 malam bute......ade peluang dapat jumpe makhluk haluihhh.......semut leeee

    ReplyDelete
  5. dey.... bikin suspen la.. dah la letak gambo spital putrajya pulak tu... bilik bersalin spital putrajya tu pun lain mcm je kyg tgk.. huhuhuhu...

    ReplyDelete
  6. alahhhh.....takde mendenyee......jgnle kamu ghisooo..... ate kamu bile nak bersalinnye ni???

    ReplyDelete
  7. entah le... tggu dan lihat aje le... kalo ikutkan lagi 8 ari je ni...

    ReplyDelete
  8. ok.....takpe..tunggu je....
    Mak naik bas petang ni pukoi 5

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss