Playstaion ato (atau) Xbox ??



Kome penah main PS???
Penah dengo Xbox???

errmmmm walopon (walaupun)mungkin tak pernah main bende2 ni....
tapi kompom (confirm)kite tau.....
apelagi kalo (kalau)yang memang kaki game @ gamers......

ade yang bulih mengadap bende ni sehaghi suntuk (sehari)......
daghi (dari) terbit matehaghi (matahari) sampei le terbit matehagi tu besoknye.....
memang deme ni gile.....

itu belom lagi kite berceghite (bercerita) pasei game-game online....
lagi melambak-lambak.......
itu pasei le banyak koje (kerja) tak jalan.....
ate udah mengadap game2 ghope (rupa) tu....
koje hakiki kome letak tepi.......

malahan pesbuk (facebook) pun udah ade game online yang mudah untuk dilayaghi (layari) oleh penggune deme......
ishhh...ishhh...iishhh.....malahan awok pun penah (pernah) terlibat main game online di pesbuk ni dulu......memang awok akui....
memang leke (leka) bile udah dapat main game online ni.....

koje pun kite lupe.....
tapi itu dulu...... sebab sekaghang (sekarang) awok gile blog....

tapi jangan pulak kite pandang ghendah (rendah) pade gamers2 yang ade ni....
untuk pengetahuan kome......
sekaghang ni udah ade pertandingan2 secaghe (secara) profesional ataupun amatur.....
yang dianjurkan oleh banyak pihak.....
malahan ada yang dipeghingkat (peringkat) kebangsaan dan antaghebangse (antarabangsa).....

dan hadiahnye pun banyakkkkkkkkkkkkk.........

P/S:Sebabkan awok tak pilih due2 bende kat ateh (atas) ni bio (biar) je le awok main dengan anak2 udah leee

2 Responses to "Playstaion ato (atau) Xbox ??"

  1. teman kire baghu juge le beli PS2 dari abg teman sndiri..2nd hand le tuu tp masih elok sgt...tp dah lame lak xmain sbb controller nyer rosakk..dikerojekan anak2 teman..huhh..

    teman pun akui main online games tp berpada2 ler..blog lg nk layan,byk lagilah..xcukup tgn sebenonye

    ReplyDelete
  2. awok peghenah (pernah) ade kengkawan oper (offer) ....die nak juei mughah (murah) je.....tapi sebabkan awok ni jenih tak minat main game.....awok tak jadi beli..... kang beli pun buat simpan je....baik tak payahhhh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss