Nuffnang - Pesanan daghi KakYong


Nuffnang...kome tak tau ape??? nak kene penampo le tuu


ini header blog Kak Yong...sile2 le ke Blog KakYong...

Awok terbace entri Kak Yong a.k.a Ibu di blognye.....
berkaitan dengan antaghe (antara) peghatoghan (peraturan) yang dibuat oleh Nuffnang.....
bende2 yang selame ni kite mungkin buat....
dan tak sangke bulih beghi (beri) kesan pade kite....

awok pun baghu (baru) tau pasei bende ni daghi (dari) entri Kak Yong tu lee....
tak tau pun selame ni bende2 'mungkar' yang kite buat dengan ads Nuffnang bulih bagi kesan pade 'income' kite through ads .....
dan bile udah tau ni....elakkan le daghi (dari) buat bende2 yang bulih menyebabkan ads nuffnang di Blog kite dibeku ato (atau) di banned.....


untuk entri penohnye kome bulih je klik kat bawah ni......
Kotak Sembangku ada di situ dan jangan suka suka klik-klik okay

tapi kalo kome maleh (malas) sangat....
awok kopi pes (copy paste) sebahagian daghi (dari) entri Kak Yong....
yang awok ghase (rasa) bergune untuk semue bloggers yang gune ads Nuffnang.....

Perkara 2

Pesanan untuk mereka yang suka klik2 nuff.... sila jangan buat di blog kakyong[dot]com.. dan jangan ade yang berani2 tinggalkan mesej di kotak sembang yang you dah klik nuff & request me to do the same... TOLONG YA.... JANGAN BUAT MACAM NI...

Nuffnang tidak benarkan sama sekali aktiviti macam ni.. last few month ibu ade hantar email kepada beberapa orang rakan blogger supaya tidak terusan membuat aktiviti klik-klik ini. Sebab Nuffnang boleh detect ur IP dan kemungkinan besar ads nuffnang anda di banned @ dibekukan untuk sesuatu tempoh adalah sangat cerah. So, kalo tetiba ads nuff tak naik di blog kome tu.. mungkin antara sebabnya ads kome dibekukan ler... (ini andaian semata2... tapi jika anda memang ade buat xtvt klik2 nuff ni.. tolong le berenti yer...)

Jadi, kot iyer pun nak cari income melalui berblog... bior le tahu tatacara nyer.. the best is tolong UP kan trafik sesama kita... u visit i, i visit u.. bila UV tinggi... cerah masa depan untuk dapat BE.. selain tu rajin2 yer update blog dengan citer/n3/perkongsian yang menarik..

Sekian terima kasih dan sila ambil perhatian.. terutama pesana no.2


P/S: ni info yang perlu dibeghi (beri) perhatian pade semue bloggers......nak income bulih....tapi bio caghe (biar cara) berhemah.....

6 Responses to "Nuffnang - Pesanan daghi KakYong"

  1. hurm...sbb tu takde iklan dlm blog saya....iklan2 dilarang same skali dlm blog saya...

    ReplyDelete
  2. Yong eMMe....
    ooo padanle takde iklan.....tapi biasenye iklan ni kighe jadi pendapatan tambahan le pade blogger tadi..... tak dapt banyak...sikit pun ok......

    ReplyDelete
  3. semak le....tak sukee...takpele...rezeki ade dimana2 kan...InsyaAllah....

    ReplyDelete
  4. bagoih tuu...ade prinsip....udah tak suke....tak payah letak kan..... senang ceghite.....tak semak kepale n mate nengok nye kann

    ReplyDelete
  5. terima kasih le d_08...

    btw, ade juga yg masih berdegil.. dia ingat dia clik dia dah bg kakyong income.. yg sebenor nyer idak..
    dah berpuluh dah mesej klik2 ni kakyong dpt di shoutbox sejak awal tahun... (ade beratus dah kot.. hehehe)... tp genuine income yg dpt dr clik2 tu hanya 16 jer.. kira le 16x25sen (dr may hingga skrg)... selebihnya adelah income dr BE..

    ReplyDelete
  6. puhhhhhhh...legee.....ghiso jugele takot empunye entri asei maghah (marah).....naseb baek idakkk......
    awok bukan hape kakyong....sebelum bende tu jadi kat awok....awok ambik langkah berjage dulu......

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss