Perempuan Mengandung




Mase mengandung ni le mase yg paling sensitip sekali buat ibu2 semue...
kome2 apok2 sekalian jgan le kome kecikkan hati kome.....
yg dalam peghut tu pun bukan nye oghang lain pun....
zuriat kome jugakkk.....

kalo bulih kome penuhi keinginan deme mase tempoh mengandung ni....
kome cube leee.....
bukan selalu pun deme tu mengidam bende2 yg bukan2.....
tapi kalo bende tak masuk akei......
kome cube le teghangkan caghe berdiplomasi......

kang terlebih tego kang.....
kecik hati deme......
kome kene paham.....
penat mase deme mengandung ni tak same mase penat deme tak mengandung (paham ke???)

cube kite letakkan dighi kite kat tempat deme.....
caghi le beg yg beghat beghisi bata....
dan kome ikat kat peghut kome......
tak tertanggung kome...

jadinye kome jage le hati dan peghasaan deme mase mengandung ni.....
cube le jadi apok2 yg sensitip dgn keadaan bini kome......
pesanan ni juge ditujukan pade dighi awok juge.......

5 Responses to "Perempuan Mengandung"

  1. mentang2 le sekaghang ni yong tgh berbadan dua.....setuju bebenor le sgn statement awok ni yeee.....

    ReplyDelete
  2. betu tu D, kak nor sokong bebenor, pas tu perasaan ibu2 ngandung nie pun kenalah jaga sesama...bila nak pi check up tu kalo boleh ikutlah sekali....& yang paling baguih sklai masa time nak deliver kalo boleh dok sebelah..baru menghayati....

    ReplyDelete
  3. betul tu D, kak nor sokong bebenor, pas tu perasaan ibu2 ngandung nie pun kenalah jaga sesama...bila nak pi check up tu kalo boleh ikutlah sekali....& yang paling baguih sklai masa time nak deliver kalo boleh dok sebelah..baru menghayati....

    ReplyDelete
  4. ate Kak Nor.....kalo sokong pun jgn le sampei 2 kali posting bende same.........sume bende yg Kak Nor sebut tu mmg saya buat...kalo check up daghi mole sampei habeh saye tunggu....even mase deliver anak no 2 pun saya dok tepi wife...... tapi saya yg keluo dulu....baghu baby.....tetibe penin....hehehe

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss