iPhone 4



Ambik kome.....
Apple dah keluokan iPhone 4 kat Malaysia....
pelancaghan nye (pelancaran) dah pun dibuat tengahaghi (tengahari) semalam.....

dan yang bagoih (bagus) nye....
Maxis dan Digi ambik kesempatan daghi (dari) iPhone4...
dengan tughut (turut) menjuei (menjual) same dengan pakej deme....

pade yang minat gajet2 yang macam ni...
cepat2 le kome dapatkan....

Bawah ni rege (harga) die...

Warna Hitam

16GB – RM3048

32GB – RM3448

nak mudah lagi kome klik je link yang awok letak ni... iPhone4 lagi mudah....kat sini kome bulih tengok spesifikasi die.....
dan kome bulih (boleh) berughusan (berurusan) secaghe (secara) teghuih (terus) dengan Apple Malaysia....

errr....awok pun pakei henpon zaman batu je kome....ade hati nak ceghite (cerita) bende2 hebat macam ni....hehehe.....

P/S: sesekali awok nak jugak ceghite bende2 gajet camni...baghu nampak kool!!!....kekek

5 Responses to "iPhone 4"

  1. kahkahkah...lawak betui mike ni..ingat dedulu jaman henset baghu keluo... mun simpan dlm poket, silap2 oghang ingat kite mawok bata dlm seluo..

    ReplyDelete
  2. mane idaknye chor...... beso gedabak henset zaman tuuu...tapi sape ande henset mase tu udah kighe hebat dah tuuu

    ReplyDelete
  3. hehehee....sesekali........ baghu kool!!

    ReplyDelete
  4. aah betul tu, zaman dulu h.set masuk poket sluar je...tahan lasak..kalu yg model skrg nimasuk poket jeans, confirm tak lama...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss