Buah Hati Pengarang Jantung


Kakak semase beghumo 2 tahun



Gelagat Putera-Puteri Awok depan Laptop...



Awok jaghang (jarang)berjauhan daghi (dari)isteri dan anak2.....
tapi kali ni disebabkan Mem berpantang di kampong die(Gunung Semanggol)....
awok terpakse le jadi weekend hasben n ayah......

awok juge jaghang (jarang) nak keluokan ceghite (cerita) peghibadi (peribadi)awok disini......
disebabkan awok ade satu lagi blog yang hanye ceghite (cerita) hei (hal) anak2 awok disane.......
ini blog awok yang itu --> Blog Anak Tayah

oppsss....tapi bukan blog yang itu awok nak ceghitekan (ceritakan).....
awok cume nak ceghite (cerita)...
betape awok ni bukan jenih (jenis) yang bulih berjauh dengan anak2....

awok jugak tak gheti (reti) nak keluo berjalan tanpa membawak anak2 awok sekali....
sunggoh...memang awok tak gheti (reti)...
kalo keluo jugak pun....
mule le ghase (rasa) ralat sebab tak membawak deme bersame....

tapi bile udah keluo same dengan deme ni....
tau je le...keghenah (kerenah) budak2.....
ade je bende deme nak buat....

yang kakaknye (anak daghe (dara) sulung) awok bukan ndak dipegang2 lagi dahhh....
kalo bulih die nak jalan kedepan dulu......
yang adiknye pulak (anak teghune (teruna) awok yang beghumo (berumur) setahun empat bulan pulak.....
baghu (baru) dapat kaki.....
pantang letak je kat bawah...
mule le nak berjalaaaaaannnnnnnnn jeee....

penat melayan keghenah (kerenah) anak2 ni....
tapi bile deme takde depan mate....
mule le teghingat (teringat) dekat deme....
ghinddduuuuuu nyeee (rinduuunyeee).....
takpele kakak dengan Amsyar ....hujung minggu ni kite jumpe ye!!!...

P/S: Yang no 3 kecik lagi....die tak tau ape2 lagiii....yang die tau BF dengan Umminyee....

12 Responses to "Buah Hati Pengarang Jantung"

  1. Wife bro org Semanggol ekkk? area mana? KM kampung org tua di Simpang 4 hehehe......

    ReplyDelete
  2. iye KM.... oghang Semanggoi...... dekat beno dengan tali ayor kat Pekan Gunung Semanggoi tu...... mike simpang 4 dekat mane??? kat taman ape ke name taman tu lupe plak.... ha...kat situ ke??

    ReplyDelete
  3. time kasih le Yong eMMe ...muji......agaknye sebab deme dapat gen apok deme lebih kot???... tu yang comei tu........hehehe...

    ReplyDelete
  4. tah mcmner rupe apoknye iyea...masih misteri..dup dap dup dap! ecehwah....

    ReplyDelete
  5. kite udoh seghi yeop.. teman 3 - mike 3.. sekali lg... kita seghupe yak !!

    ReplyDelete
  6. ishhhh...banyak beno kite seghupe CHor..... ate awok yang sulung pompuan....lagi due jantan...

    ReplyDelete
  7. kekekkek.......eh?? awok takde letak gambo awok dalam blog ni ye???...... nanti awok letak gambo awok yang 'hensem' sangat tu dalam blog awok ni...hehehe

    ReplyDelete
  8. udah patot kene jumpe dah kite ni CHor....banyok beno bende same....

    ReplyDelete
  9. alahaii ank mike punnn comei2 belake....ikot ghope sape le tu yer...hehhehe..

    gitu le kite,bile deme dpn mata,penin pale nk mlayan kerenah..tp bile bejauhan kjap,udah terindu2 bebenor...

    ReplyDelete
  10. itule Yong ........ udah jauh baghu le teghindu2....depan mate penin....tapi seghonok melayan keghenah bebudak ni........ walopon penat...

    P/S: ikut apok die kott....heheh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss