Moh Kome !!! Domain Pree....



Ghamei blogger yg bercite2 nak gune name domain gune name sendighi......
maksudnye.....takde lagi .blogspot ato .wordpress ato ape2 je blog operator yg kome gune.....

macam awok.....
awok kalo bulih nak gune domain sendighi macam ni www.dkosonglapan.com....
tu die kome......nampak riyak jeee.....kekeke....

kome penah pegi blog duniadayat.com???
memandangkan awok tergode dengan peghaduan (Peraduan) yg di buat......
ditambah pule dighacon (racun) oleh posting2 kat blog Kak Yong, Ummie Hanie dgn Cik Yan......... lagi le awok tak bulih buat tak tau jee....

hadiahnye???
name domain sendighi kome!!!....
kome tak nak???
kalo nak moh ke blog tuan tanah
Dunia Dayat - Domain Giveaway


Awok nak letak name 3 oghang niii....sbb deme takde lagi name domain sendighi...

atasnamaaku
Kelisasamudera
Waghih Kuale

yg lenlain tu jgn teghase hatiii.....nanti2 awok letak pulak name komee!!

P/S: Awok udah letak mike dlm list blog kengkawan awok.....dan awok dah rejister jadi polowermike.....

10 Responses to "Moh Kome !!! Domain Pree...."

  1. # Ok dah check
    # Number cabutan bertuah blog ni ialah No 10

    ReplyDelete
  2. satu haghi kwn teman nengok teman nulih2 kat ghotah kosong..die kate die selalu nengok teman nulih..ghajin beno katenye. Pahtu die tanye ngape idok nulih buku atau kat blog ? Teman kate teman idok gheti buat blog..teman tengin bab komputer ni..Esoknye die beghitau teman yg die udoh buatkan blog utk teman sebab die kate nok teman nulih pade tempat yg betui..teman mule nulih pertengohan Julai 2010 yg lalu..

    ReplyDelete
  3. Ape mende Domain tu ?? hihihi..Apa pun, teman nak ucap t. kasih pade mike sebab jadi Sahabat Blog paling aktip sama ade menulis ceghite mau pun mengulah/bagi komen..Kalo ghamei blogger mcm mike..meghiah yeop hihihi..

    ReplyDelete
  4. gud luck.. semoga ade rejeki...
    bersaing le kita yeop/..

    yeop.. cer mike buang wordverification ni.. getik teman nak naip nyer...

    ReplyDelete
  5. KakYong a.k.a Ibu....
    kekekek......kite tengok sape yg kene!!!....sape yg handeiii.....

    atasnamaaku....
    awok pun mase tengah ghajin jee.....kalo tak ghajin....mmg keluo posting saghi satu posting je....itu pun kalo naseb baekkk....
    errr.......kalo camtu awok lebih sikit je le daghi mike chor.......sbb awok buat blog ni depan yg tukang ngajo awok baut blog...... heheheh
    chaiiiittt.....domain tu....address URL mike leee......

    Dayat....
    errr....mike gune name setat D.....maknenye awok ade can lee nak menang....kekek

    Sharinginfoz.....
    alamak....itu mike kena tanye pade si Dayat....die yg sughuh awok baut berdasokan contoh yg lenlain....

    ReplyDelete
  6. adehh...dituduh dighacun pulok ! ekekeke ...

    gudluck la yer...

    pasei TAG tu , dah tau nmpk gayanya tu ?

    ReplyDelete
  7. Errr....itu bukan tuduhan...... itu gesaan.... hehehe......
    pelan2 kayoh lelame pandei leee...

    ReplyDelete
  8. Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

    http://duniadayat.com/forum/

    ReplyDelete
  9. kite tengok sape yg keneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss