Gila Blog!




Selame kome berblog atopon kome terlibat dalam dunie blog penah (pernah) tak kome terkene (terkena) dapat simptom2 macam ni....

A. Tangan kome gatei2???
B. Banyak bende dalam pikiran kome yang ndak dikeluokan???
C. Kome ghase (Rasa) resah tak dapat ngadap komputer ato laptop kome sehaghi???
D. Kome ghase Blog kome takde oghang nak masok sebab kome tak apdet (Update)??
E. Kome ghase tak ghamei lagi kengkawan di dunia blog???
F. Kome gile mencaghi widget2 ato template ndak diletak di blog kome???
G. Kome gile menjelajah dunia blog??? (Blogwalking)
H. Kome gile mengomen kat blog oghang (Blogwalking jugak le tu)
I. Terlalu banyak bende ndak dikeluokan....sampei kome tak tau mane ndak ditaip dulu???
J. Kome dah jaghang masok ke pesbuk (Facebook) kome???

Kalo kome ghase same seperti kat ateh (atas) ni.....kome same (sama) dengan awok..... kite udah terjebak jauh dalam dunie blog......... kite udah gile blog!!!

2 Responses to "Gila Blog!"

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss