Buang Anak


Comey betoi budak ni

Aku dah penat bile bace paper samaade paper keghoteh atopon paper online......
bulih kate ceghite buang bayi ni haghi2 keluo muke depan paper....
gambo baby diateh adalah gambo baby yg dijumpe oghang ghamei di Subang Jaya pade 29 Ogos 2010 yg lepaih....

Bayi ni dijumpai dalam beg keghoteh dan digantung kat signboard 'BERI LALUAN'...
naseb die baik bile ade oghang yg jumpe aweii....
kalo lambat sikit ghasenye........
mmg takde lagi la die kat dunia ni...

Pade lelaki & pompuan yg terlibat buang bayi ni....
takde ke sekelumit ghase takut kome pade Allah???
betoi kome mungkin dah buat salah Berzina...
tapi jgnle kome tambah lagi dengan dosa membuang bayi ni....
kalo lambat dijumpe oghang.....hilang nyawa bayi ni...
kome dah jadi pembunoh.......

Itule kalo napsu tu dah menguasai dighi.....
akei pikiran tolak tepi....
takut pade Allah udah takde.....
malu pade makhluk Allah lagi le deme tak kesah.....

Sampei bile le kite nak dengo ato bace ade lagi bayi2 yg tak bersalah dijumpai dibuang di meghate tempat.......
Tulong le kome.....


Ceghite ato gambo lebih lanjut kome bulih mace kat sini

http://kerabubersuara.blogspot.com/2010/09/gambar-kejadian-buang-bayi-seksyen-13

atopon kat sini

http://motherof3mohd.blogspot.com/2010/09/sampai-hati-sampai-bila

5 Responses to "Buang Anak"

  1. comei sgt !

    kalo teman ler terjumpa,haruss dianak angkatkan gamaknyer...kesian plus comell banget !

    ReplyDelete
  2. itu leee.....mmg comei budak tuu.... ngape le deme main buang2 camtu je....... ingat anak kucen ke hape.....ishhh.... kalo jumpe le sape yg baut tuuu....haghuih makan penampo leee....

    ReplyDelete
  3. tu ler.. sian..
    dah le bulan2 ramadhan ni..
    kalo tak nak meh la antor sini..
    makcik sini masih ade byk susu nak kasi... ;)

    ReplyDelete
  4. hehehehe........kang beghebut kang dgn anak2 kakyong kanggg

    ReplyDelete
  5. Sedihnya baca.jgnkan tgk lagi.
    :'(

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss