Adam Lambert - Konsert di Malaysia

Gambo die??? sori....awok haghamkan same sekali gambo die kat blog awok ni...

Mahap le kome....
awok tak kenei (kenal)pun sape mamat ni....
pemes (famous) sangat ke die ni...
sampei kat Malaysia pun nak diadakan konsert die ni...

tapi bile awok udah tau....
dan bile awok tau pulak die ni antaghe (antara) golongan yang miant kaum sejenih (sejenis).....
awok bangkang die buat konsert kat Malaysia ni....
mahap cakap leee....

PM kite yang dulu peghonah (pernah) mengatakan yang negara kite ni negara Islam....
jadinye sebagei (sebagai )sebuah negare Islam...
kite patot tolak agar mamat ni membuat konsert di Malaysia....
walopon syaghat2 (syarat) yang deme bagi sekado penyanyi tak bulih bukak baju semase konsert....

tapi kalo kome tu tengin jugakkk...
dan ghase (rasa) nak meghamei (meramaikan) lagi spisis kaum Nabi Lut yang sesat tuuu....
kome bio (biar)le mamat ni buat konsert di Malaysia...
tapi kalo kome ghase (rasa) yang mamat ni bakei (bakal) membawa malapetake kepade negara.....
jadi dibagi die kesini.....

kite taknak mamat ni menjadi idola yang songsang kepade anak2 mude kite....
takde paedahnye (faedahnya) die dibenokan ke sini....
selain daghi (dari) keuntungan yang pihak penganjur tak sabo2 ndak sangat tuuu...
dan sekali lagi awok bangkang mamat ni berkonsert di Malaysia....

P/S: ade yang tak setuju dengan awok??? haaa....bagi pendapat kome....

10 Responses to "Adam Lambert - Konsert di Malaysia"

  1. me tak penah jejak kaki nengok konsert omputih tau...tah ! tak teringin langsung, n tak gemor yop!

    ReplyDelete
  2. kita seghupeee le cik eMMe...tak suke pun sesak2 macam tuuu.....

    ReplyDelete
  3. susah juga bila ramai yang pentingkan hiburan kan... dni belum pernah ke mana2 konsert. maklumlah kat sini tak ada konsert sangat :D kalau ada pun, terbatas juga.. Alhamdulillah... tak rugi pun tak tengok. sies

    ReplyDelete
  4. satu lagi, bersesak beratur amik makanan pun me tak suke...rela duduk, biar perot lapar lagi..hahaha!

    ReplyDelete
  5. itu paseile awok kalo tengok bola ...awok bawak bekaih (bekas) sendighi (sendiri)....senang....dah tau mase ghehat (rehat) tu kompoem ghamei (ramai) yg nak membeli makan......

    ReplyDelete
  6. cik Dni...
    kite sekaghang ni terlalu disogokkan sangat dengan hibughan ni..... itu yang ghamei jadi lupe pade DIA..... sebab nye terlalu dibuai2 dengan hibughan....adoooilaaa

    ReplyDelete
  7. kan kan kan. yebbit setuhhhjuhhhh ngan awokk.! vote for awok. ehh??? heee

    ReplyDelete
  8. setuju dengan yebbit...vote for yebbit pulakkk

    ReplyDelete
  9. awok xkenal langsung mamat nih. udah2 ler tu,kaum mcm ni jgn dibagi muke. teghang2 die ngaku die gay, riaknyee. Jgn smpai malapetake beso dtg kat mesia udoh ler.. Nauzubillah...

    ReplyDelete
  10. taktau lepulak hanibi...kot ade yang nak jugak sokong mamat ni buat konset kat Malaysia niii

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss