Follower yang ke 100

Yang bulat meghah (merah) tu kome

Malam tadi awok tak bukak langsong blog ni.....
dan ghupenye (rupanya) polower awok udah mencecah ke seghatuih (100).....
alahaiiii.....
Blog awok yang itam legam ni ghupenye (rupanya) ade jugak pengikot....
kekekeke.....

dan oghang (orang) ke 100 yang bertuah itu ialah kakchik atopon URL blog Blog Edaejai
teghim (terima)kasih le sebab sudi menjengok ke blog awok ni.....
walopon awok tak penah janji nak bagi ape2 hadiah pade polower ke 100.....
tapi awok ghase (rasa) ade baiknye jugak awok bagi sedikit insentif....

pade kakchik.....
sile tinggeikan alamat dan no untok awok hubungi.....
tapi alamat pun dah cukop dah tuu....
ape hadiahnye......tunggu bile udah teghime (terima) leee....

yang menaghiknye (menariknya)....
awok baghu (baru) letak link polower ni tak sampei sebulan.....
dan bilangan ke 100 ni buat awok seghonok (seronok)....
tapi kalo le (kalau lah) 100 - 100 oghang (orang) ni awok kenei ghapat (kenal rapat) kan best.....

pade yang lenlain teghime (terima) kasih sebab sudi memeghiahkan (memeriahkan blog awok ni.....
kedatangan kome ke blog awok ni menaikkan semangat awok untok menulih(menulis).....
kalo ade sebaghang (sebarang) kekhilafan atopon (ataupun kesilapan semasa awok menulih (menulis) mintak jase baik kome......tego le (tegur le)....

Teghime Kasih semue.....

20 Responses to "Follower yang ke 100"

  1. nok adioh jugok yop~ hehehehe...nyesai ikut mike awei2, hahahaha...huhuuu...hohohoh....

    ReplyDelete
  2. Cayalah bro..teruskan usaha mencecah 1000 plak hehehe..

    ReplyDelete
  3. ish.. teman dapat adiah ke yoep?? idak le tamen sangke.. teman main2 aje.. sonok mbace blog kamu ni.. ghase macam kat kuale.. mane ndak (hendak) letak alamat nye yoep?? yoep bg email yek.. (suke bebeno ni!!) =D

    ReplyDelete
  4. cik eMMe.....
    sabooo...nanti2 ade jugakkk....sebab awok cadang nak bagi hadiah pade pengomen terbanyak setiap bulan....ujong bulan ni awok buat sekali bulan 9 dengan bulan 10....jangan ghiso....naik nanti name tuuu

    ReplyDelete
  5. KM.....
    1000??? err....jauh lagi jalan nye ni....tpai takpe....kejo yob kejo

    ReplyDelete
  6. KakCHik.....tinggeikan alamat dekat email awok shahrilhakime@gmail.com.... nanti2 ade le bende yang sampei ke ghumah yeee

    ReplyDelete
  7. uiishhh...kalo bulih semue awok nak bagi cik anamizu...tapi tak termampu le pulakkk

    ReplyDelete
  8. polower ke-3 xdpt adiah ke? nak jugakkkk.... ini tidak adill!!!!;)

    ReplyDelete
  9. cik sw33tdarling.com...
    hitam itu emaih (emas).....

    ReplyDelete
  10. ye le.... ye lee....
    cik hanibi..... nanti mintak le dekat abg pend....

    ReplyDelete
  11. Tahniah D_08.. ligat betui yak.. handei..handei..(diiringi tepuk berirama jugak nih) hihihii..

    ReplyDelete
  12. sabo ye kengkawan.. kot le aghi ni bukan ghezeki kome gamaknye..

    ReplyDelete
  13. awok kecik lagi ni CHor....takde handei manenye....... oghang lain udah beghibu2.....awok baghu le nak meghangkakk.....takde mike jugak CHor...tak capei le 100 ni....

    ReplyDelete
  14. cik edaejai.....
    belom lagi le tu...sabo....nanti semue meghase...

    ReplyDelete
  15. tq...tq....tapi jauh lagi nak kejo cik Dni kite niii

    ReplyDelete
  16. tahniah le yop yer
    kighe yop ni lg handei dr awok masa zman baru2 blogging dulu..followers masa tu slow bebenor angkanye bergerak..;p

    ReplyDelete
  17. takde handei manenye Yong.....ini sebab awok ghajin berjalan kot....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss