Sibuk untuk 4 jam

Sori....
takde entri baru....
penulis sibuk untuk tempoh 4 jam ni....

10 Responses to "Sibuk untuk 4 jam"

  1. bizi pasei keghoje le kak halima....... banyak keghoje nyeee

    ReplyDelete
  2. Encik Sharinginfoz....
    cadangnye macam tu...... tapi tengok dulu leee

    ReplyDelete
  3. bz beno nampak.. ciput aje nulehnye..

    ReplyDelete
  4. iyee Yong...iyeee Yong.....memang awok bizi semalam..... itu le keluo pun ciput leee

    ReplyDelete
  5. Salam Yob, He he miker bizi, teman dah terlampau free tak tau nak buat apa. Tapi ada paper students dan portfolio belum mark lagi, dan final exam 19 november, tu jer ler. Lebih2 tu teman nak nyongket...macam biase!

    ReplyDelete
  6. Salam juge Kak Halima.....
    memang awok bizi semalam..... tak sempat le nak jengok blog sendighi... haghi ni le baghu bernapeh sikit....... selamat marking paper bebudak leee...mesti penin niii

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss