Iklan Nuffnang

Nak tanye pendapat dan pandangan kome le.....
awok ni bukan gheti sangat dengan nuffnang ni....
itu yang awok nak tanye pendapat dan pandangan kome tu....

mase dalam sebulan awok rejister (register) dengan nuffnang ni....
iklan die jaghang (jarang) keluo (keluar) dekat blog awok ni....
kalo ade pun keluo bende ni --->
atopon die keluo ads by nuffnang.....

tapi semenjak due menjak ni....
ghajin (rajin) pulak eklan die keluo dekat blog awok....
ade ke sebab line internet awok???
atopon (ataupun) sebab kene blok sebelom ni???

P/S: pertanyaan daghi (dari) oghang (orang) yang tak tau....

14 Responses to "Iklan Nuffnang"

  1. mmg selalu camtu..iklan akan tido kalau traffic kurang..kecuali dpt BE..iklan akan melekat di situ sehingga di tarik oleh pengiklan!

    ReplyDelete
  2. Ni pendapat dr beginner gak ni..hehe

    Kdg2 iklan Nuff tak kluo sbb kita salah letak kod Nuff tu.tp mike dah letak kod Nuff dgn betul dah..Leaderboard mesti berada kt ataih..Large Rectangle patut ada selepas new post atau kt ataih sekali..tu pun mike dh letak dgn btul..

    maybe pakcik Nuff dah makin kenal blog mike kot..tu yg skarang makin rajin tempek ads kt blog mike..=)

    ReplyDelete
  3. bagus gak iklan ada dapat menyerikan lagi blog kita

    ReplyDelete
  4. biasanya iklan akan banyak keluar tengah malam ^__^ rajin2 update survey di nuffnang tau. InsyaAllah akan dapat iklan buffered yang selalu melekat di blog

    Goodluck!

    ReplyDelete
  5. OOOO.. yang tu ka ??? yang tu... yang tu... teman pun idok gheti la yeop...

    ReplyDelete
  6. oooo ye ke cik Rozsyah???
    awok idak tau pun....maklomle tak penah dapat BE....

    ReplyDelete
  7. Cik Kalamhati.....
    itule awok musykil sebab susun letak semue dah betoi..... tapi baghu sekaghang le die selalu keluo...... tapi ok jugak le.......ade jugak le bende lain nak tengok....

    ReplyDelete
  8. Betoi tu Encik Sharinginfoz..... ade jugak bende lain ndak ditengok........ tambah menarik le blog kite...

    ReplyDelete
  9. cik Dni...
    survey means...iklan yang selalu NUffnang keluokan ke????kalo camtu kene selalu le online malam

    ReplyDelete
  10. Chor....
    awok nak maghah takot tegahse hati....tapi awok ghase nak maghah jugakkk...chaiiiittt

    ReplyDelete
  11. gamaknye yop kne main2 setting nuff tu lg kot...gi kat blog manager,pehtu pilih la nk CPC ad ke,CPM ke...and so on..

    ReplyDelete
  12. yang mane yang bagoih Yong ummi hanie???

    ReplyDelete
  13. yg ummi hanie maksudkan tu... pilih "show global cpc ads"

    baru2 lagi memang camtu.. tp keep up UV.. kalo dpt 100 1 hari.. sure iklan mahsyuk...

    ReplyDelete
  14. oooo.....KakyOng....memang awok pilih itu pun.....n tengah maintain tiap haghi dapat 100 UV ke ateh..... takpe...sabo je kan....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss