Monday Blues?




Setelah 2 haghi (hari) jaghang (jarang) ke blog.....
dan ditambah pulak dengan haghi ni haghi senayan (hari ni hari Isnin)......
membuatkan awok jadi maleh (malas)....
dan awok pakse dighi (diri) untuk berblog haghi ni (hari ni)....

bukan hape ...
pikirkan sayang pulak tinggei (tinggalkan) blog tanpa entri2 baghu (baru).....
alang2 dah terjebak dengan alam blog ni....
awok ghase (rasa) baik awok teghuihkan (teruskan)...

awok pulak sepanjang pagi ni bizi dengan miting dengan Pengarah dari Kolumpo ni....
walopon awok dok nyebuk je kat dalam bilik mesorat tu ....
setakat tunjuk muke jee....
takde le beghat (berat) mane nak mitingnye pun....

itu paseile awok cughi2 (curi2) jugak keluo nengokkan blog....
dapat jugakle 2 - 3 entri....
heheheeh...
tak baek betoi le awok niii...

walopon dalam bilik mesorat tu deme ade sediakan...
mi goreng, ade ayo teh pekat.....
ade kopi kelat......
tapi awok gagahkan dighi (diri) jugak keluo....

gian nak berblog komeee....
kalo awok tau le macam ni dulu....
takde awok nak berblog kome....
heheheh....

P/S: moge awok tak putuih ase (putus as) laaa berblog ni kome...errr...monday blues tu alasan je tuuu....heheh

10 Responses to "Monday Blues?"

  1. uiii..gambo oghang tido sesaje mike ni hihihi... gian berblog ?? nyesei..?? mcm nok same je nih..

    ReplyDelete
  2. biase tu encik Sharinginfoz.....nak mule minggu tu memang payah...tapi bile dah mule ok ghasenye...

    ReplyDelete
  3. ate mane ndak buatnye Chor..... awok ni pun kaki tido jugakk macam mike..... tapi kalo sampei mase payah nak tidooo....memamg tak bulih tido punye....

    heheheh.....awok dah sampei tahap tu chor

    ReplyDelete
  4. cik DNi SUnday BLues???.... ke maksud tak sabo nak tunggu ahad akan datang ni???

    ReplyDelete
  5. bila mike sebut hari senayan.. teringat kat kg timah (dekat2 dgn kg changkat tin) ada pasar hari senayan... dulu bila ari senin jer (time cuti semester le), sibuk la kena ikut mak g beli brg kat situ...

    ReplyDelete
  6. errr.....Kakyong oghang CHangkat Tin ke????

    ReplyDelete
  7. ayah org sana.. tp lama juge le dok sana, dr tahun 1985 hingga tahun 1991 sblm kami pindah dok Ipoh..

    ade sedara mara ke di chgkat tin..??!!

    ReplyDelete
  8. takde le sedaghe maghe kat sane...tapi biase kursus dekat Kem Menjaro tuuu....... alaaaaa yang ade ILP tuuu

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss