Soccer Koors

Kali ni awok nak bio gambo pulak yang berceghite......
kome layan je le....
awok dalam gambo2 yang ade tuuu....
kenangan mase terlibat rancangan Soccer Koors RTM1....
mase piale dunie 2010 yang lepaihhh....












Kome caghik le yang mane satu awok...

6 Responses to "Soccer Koors"

  1. gambar 1st tu awak pakai t-shirt kuning yea? tol tak?

    ReplyDelete
  2. betoi le tu cik eMMe.....mase ni awok takde ghambut.....dan agak beghisi.....hehehe

    ReplyDelete
  3. rajin juge mike join prog cam ni kan..

    ReplyDelete
  4. ha,dah ada org jawap.hikhik...best tak main nie? ada rasa gugup tak? hehe...

    ReplyDelete
  5. sebagei oghang yang 'hensem'.... kekeke....takde langsong gahse gugop....sebabnye tim lawan mase tu Negeri Sembilan pun fan deme kami udah kenei punnn....deme daghi N9futbol.com.....kami pulak daghi Yob4ever.com.... udah biase bertemu mukee..... kene pulak yang jadi pengacaghe tu pun mannnneeeeehhhhh je oghangnyeee.....hehehe

    ReplyDelete
  6. kakyong......
    mase ni kami dijempot RTM khas utk soccerkoors...... awok bukan le nak angkat dighi ni....tapi kalo hei2 bola Perak memang RTM selalu jempot Yob4ever.com...... dan kebetolan pulak oghang RTM tu berhubung dengan awokkk..... awok enterprem le sikit ,......heheheh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss