Kalah Lagi?!



Errkkk....
sebenonye entri ni nak tulih (tulis)malam tadi....
tapi sebab awok nak tengok ape kengkawan opis awok cakap......
ape yang deme nak 'fire' awok....
saje je awok tulih (tulis) pagi ni.....

Sebenonye....
entri ni keghane (kerana) 'meghaikan' (meraikan)kekalahan Liverpool semalam.....
2 - 0 tu kome....
kene pulak dengan Everton....
musuh setempat......

ni semue kesan daghi (dari) kelam kelibot pemilikan Liverpool le niii....
membawak ke padang.....
kalo awok banyak duit kome....
memang awok dah beli dah Liverpool FC dengan Perak awok tuko kepade pemilikan 'private'....
itu kalo banyak duit lee....

ishhh...ishhh...ishhh....

dan pagi ni telinge awok hampir berdaghah (berdarah) dengan 'usikan manje' daghi (dari) kengkawan opis.....
biase le deme....
dapat je point.....
memang tak ingat le deme bagi....

nasib baik le awok ni jenih (jenis) sabo dan tak kesah....
kalo oghang (orang) lain ni mau bertumbok ni kome.....
kekekek....bola punye pasei (pasal).....


P/S: kenape le awok minat bola......ish...ishhh...ishhh..

10 Responses to "Kalah Lagi?!"

  1. tahniah awok dah naik lg satu anak tangga, ke tangga ke-2 (..dr bwh ghupenya) hehe...

    kipidap Liverpool ^_^

    ReplyDelete
  2. EHemmm....ini bulih mendatangkan maghah niii......hehehehe....

    ReplyDelete
  3. memang teruk sekarang berada kedua tercorot, kena buat something kalau tak "semester" depan kena turun pangkat

    ReplyDelete
  4. kalo gini gayenye...ade le peluang nak main The Championship next season ni (English League 2nd tier)...... uhuksss...

    ReplyDelete
  5. Nok menang sughuh liverpool main kat liga M yeop...hihihi...errr...bise kah kate2ku inih...

    ReplyDelete
  6. alaaa... biasaklaa... hero kalah dulu...

    ReplyDelete
  7. cik Dni....
    takyah tengok .....Liverpool bukan bagoih punn

    ReplyDelete
  8. Chor....
    ape....LIga M??? deme pun tak peghonah dengo liga M tu hape....

    ReplyDelete
  9. kalo hero tamil yee....kalah dulu....tapi kalo hero mat salleh kalah dulu....memang sampei sudah le die kalahhh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss