Norizan Bakar Coach Baru Perak 2011




Tahniah Cikgu Jan....
akhirnye cikgu dilantik jadi koc Perak next season....
okle....

at least pengughusan baghu (pengurusan baru) ni ade bukak mate sikit....
buat keghoje (kerja) awei (awal)sikit....
kalo tak selalunye....
udah nak setat (start) liga baghu (baru) terhegeh2 nak panggei (panggil) player tu le....player yang ni lee....

ok le Cikgu Jan....
mike buatle keghoje (kerja) mike....
assistant2 mike tu ....
keghahkan (kerahkan) deme buat homework sikit....

leghaih (cepat) panggei (panggil) player2 yang tengah rehat ni.....
menejr baghu (manager baru) Khairul Azwan Dato' Harun meghangkap (merangkap) setiausaha PAFA

P/S: Azidan kapten Kolumpo tu pun bagoih jugak tu cikgu Jan?? takde nak ghisik2 (risik2) ke???

6 Responses to "Norizan Bakar Coach Baru Perak 2011"

  1. hope tahun depan Perak dpt sampai final...teringin gak nak tgk dowang nye aksi.....bosan je sikit2 negeri sembilan...ke final..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah juge...dan moge takde yang mengaco keje diee...

    ReplyDelete
  3. cik eMMe......
    kite tunggu....awok pun tak sabo....... kekekeke....macam riyak jeeee komen cik eMMe....hehehe

    ReplyDelete
  4. teman ghase die ni bulih dihaghap untuk menaikkan balik mutu bola sepak Peghok yak...

    ReplyDelete
  5. errr....awei lagi CHor..... kalo tengok track record die....die le coach Malaysia mase Malaysia kene bedei dengan Uzbekistan, CHina dgn Iran 5 gol mase kelayakan Piala Asia 2007 dulu Chor...... jadi awok tunggu dulu line up Perak 2011...baghu awok komen peluang CIkgu Jan ni...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss