Birthday?




Macam biase.....
haghi (hari) minggu yang lepaih (lepas) awok balik ke Gunong Semanggoi....
menjengok anak bini awok...
dan kebetolan pulak haghi (hari) Sabtu yang lepaih (lepas)....
jatoh haghi (hari) lahir awok yang ke 3-series!!....

ahakss.....dah tak bulih tuko dah nombor dekat depan tuuu....
jadi awok pun bagi meluangkan mase 100% mase awok dengan family awok.....
dan tak bukak langsong blog awok yang itam legam ni.....

haghi (hari) Sabtu....
awok luangkan mase di ghumah (rumah) .....
cadang macam nak selebret (celebrate) dekat luo (luar)....
tapi maleh (malas) awok datang.......

memang kat ghumah (rumah) je le awok melepak.....
tapi bile udah besday tu....
masak ade sikit spesel leee.....
tak payah ceghite (cerita) le......
tapi memang spesel lee.....

Haghi (hari) Ahad....
baghu (baru) awok membawak femili awok berjalan.....
dan seperti biase.
Tepen (taiping) jadi pilihan awok sekeluarge....

dan macam biase jugakkk...
bile udah keluo tu.....
bende utame yang awok sefemili buat....
MAKANNNNNNN!!!!!

okle kome.....
awok agak bizi haghi (hari)ni.....
dan mood nak posting entri baghu (baru) pun tak beghape (berapa) nak ade....
tapi tengok le .....
awok cube posting entri baghu (baru) lagi haghi (hari) ni....

8 Responses to "Birthday?"

  1. selamat hari lagi, selamat datang ke 3-series....

    ReplyDelete
  2. hepi bday! wahhh bestnya selebret bday :)

    ReplyDelete
  3. cik Dni...
    takdele sambut mane pun...... sebabnye udah tue.....setakat bawak anak2 makan luo je lee...

    ReplyDelete
  4. semoga semakin matang meniti usia... echeewaahhh...

    ReplyDelete
  5. Hmmm..lengah beno teman ni yeop... selamat haghi lahir le yeop.. mughah di tuhan le noknye rejeki mike.. panjang kan umo.. idup diberkati.. dijauhkan penyakit dan ujian yang beghat2..selamat dunie akhighat..

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss