Agak Sibuk




Salam semue.....
Semalam awok agak sebok (sibuk) dengan keghoje (kerja) duniye (dunia))...... heheheh....
dan disebabkan tu jugak le awok 'tinggeikan' (tinggalkan) blog awok yang itam ni sementaghe (sementara)......

Kebetolan jugak awok takde bende nak diceghitekan (diceritakan)....
banyak bende ato (atau) ceghite (cerita) yang dah diuleh (diulas) di blog2 lain....
jadi untok tidak menampakkan awok ni macma kopi pes (copy paste) ceghite (cerita) oghang (orang) lain....
bio le awok beghehat (berehat)sekejap daghi (dari) berblog.....

tapi mane2 blogger yang biase ke blog awok ni....
deme tau....
beghehatnya (berehatnya)daghi (dari) duniye (dunia) blog ni tak lame.....
habeh (habis)kuat pun sehaghi (sehari) je awok tak menjengah ke sini....

awok jugak sebok (sibuk) dengan assignment dan presentasyen (presentation) yang melambak....
yang perlu dibuat memandangkan awok udah kesuntukan mase......
senang ceghite (cerita) buat leh2 (last2) minit)....
hehehehhe

bile udah leh2 (last2) minit buat ni....
kome paham2 le.....
jangan sape2 pun kaco (kacau).....
awok tengah bagi 150% tumpuan pade assignment & presentasyen (prresentation) awok....

tapi padan le muke awok....
sape sughuh (suruh) buat leh (last) minit kan......
sendghi (sendiri) caghik (cari).....
padan muke.....

P/S: penat buat keghoje (kerja) leh2 (last2) minit ni....

8 Responses to "Agak Sibuk"

  1. kui..kui..kui...tu la pasei ralit berblog lagik...kan dah terlebih persen fokus keje gituuu...bagus la EnD08...hohohoho...

    ReplyDelete
  2. satu sebab jugak tu cik eMMe..... tapi kalo tertinggei ghase rugi pulakkkk

    ReplyDelete
  3. dni baru je habis kelas. busy sket :) jam 1 ada lagi

    ReplyDelete
  4. pukoi 1 pun ade???
    uissshhh..itu waktu sensitip tuuu.....waktu lapoo...bukan bulih buat silap....silap sikit....mau makan penampo oooo

    ReplyDelete
  5. ceh !! busy kunun.. nih..tulih panjang jugak ni..jap lagi musti ade lg nih... errr..D..assalamualaikum...hihihi

    ReplyDelete
  6. Walikumussalam....
    ehemmm...tak sayang mulot nampakkk... awok bizi semalam je....udah setel.....haghi ni tak bizi dahhh....hehehe...... tapi sekaghang ni memang idea tak beghape nak ade......entri baghu pun sikit2 jeee

    ReplyDelete
  7. tajuk entri sibuk.. tp isi n3 nye idok peghinah nyer pendek... huwahahahhaaa

    ReplyDelete
  8. itule kakyong.....mase tengah bizi tu le...tetibe idea mencughah2 keluo.....tak bulih nak beghenti oooo

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss