Piala Malaysia 2010 - Separuh Akhir




Walopon awok masih lagi peras (frust) Perak tak layak ke peghingkat seteghuihnye (peringkat seterusnya).......
tapi ateh (atas) dasar semangat kesukanan.....
awok postingkan jugak entri berkaitan perlawanan sepaghuh (separuh) akhir pertame Piala Malaysia 2010.....

walopon dalam paper jenoh le semue tim ngabo (bagitau) yang deme pincang....
ade player yang kene gantung perlawanan sebab kad....
ade player yang injed.....
dan macam2 lagi le....

tapi itu semuenye peghang (perang) psikologi jee....
nipu le (menipu) kalo takde tim yang nak menang game awei (awal) ni .....

jaduei nye kat bawah ni....
Kedah vs Kelate - Stadium Darul Aman
Negeri Sembilan vs Johor FC - Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi...

kedue2 game bermule jam 8.45 malam....
moh kome penuhkan stadium berhampighan (berhampiran) kome.....

P/S: uhukss...kalo le Perak yang layak.....

8 Responses to "Piala Malaysia 2010 - Separuh Akhir"

  1. nak sokong pahang tapi cam haprak,
    ohh oh..gerammm jehhh
    meh la enna je jadi coach dorg..haha

    ReplyDelete
  2. Yop, teman lame dah frust dng pasukan peghakni. Moge musim depan lebih hebat penampilannye dari musim yang baru berlalu.

    ReplyDelete
  3. cik Enna....
    ishhh ape tak bulih nye......
    mike jumpe Dollah Salleh (coach Pahang sekaghang ni)....mike sughuh die letak jawatan...mike pulak jadi coach Pahang

    ReplyDelete
  4. Chor....
    awok walopon peras....tapi masih macam dulu...... sokong Perak same macam zaman tengah hebat dulu.... masalahnye....Perak ni bile politik lebih daghi bola....itu yang makin hanco team tuuu....

    takpe moh kite layan Piala Emaih (emas) raje2 2010 pulakkk...

    ReplyDelete
  5. ceh...lambat abg joni@Encik gorila ni......oghang dah nak wasssalamu dahhh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss