Innit by Nuffnang




Tengah2 awok berjalan2 ke meghate (merata) blog tadi...
terpeghasan (terperasan) ade satu blog sentuh pasei (pasal) Innit....
(mahap....awok tak peghasan (perasan) blog mane tadi....tapi kalo tuan punye blog ade ke blog awok ni....sile maklomkan entri kome yang awok cakap tu ye!!!)
awok pulak terpeghasan (terperasan) dekat web nuffnang dekat sebelah kighi (kiri)kat bawah tu jee.....

selame ni awok ingatkan bende innit ni takde fungsi.....
sebabnye awok udah selese teghuih (terus) dengan blog.....
mane le ingat bende2 lain lagii....

tapi ghupenye (rupanya) dekat sini jugak kite bulih up kan entri2 terbaghu (terbaru) kite dekat sane....
sekughang2nye kite bulih jimatkan mase daghi (dari) berblogwalking....
tapi still kene buat jugak le blog walking ni.....

errr....
tapi ade syaghat (syarat) jugak le kome....
kome mesti le berdaftar dengan nuffnang....
dan kome memegang keahlian glitterati....
kalo tak memang tak dapat le masok ke innit....

ok le...pade yang bulih masuk ke innit ni...
kome bulih le caghi (orang) yang gune name shahrilhakime....
errr...itu awok le..... tak gune D_08....
sebab die based pade email le kome....

P/S: moh komeee.....terjahhhhh

10 Responses to "Innit by Nuffnang"

  1. awok penah psg dolu2 tp awok x berape gemor le Innit ni..menyemak sikitt ... hehe..pada awok le..kome2 yg dah psg tu jgn le teghase ye..;)

    ReplyDelete
  2. hehe betul tu..selain blogged.my..innit juga menyediakan ruang utk kita ping newest entry kt situ..

    cubalah..membantu utk tingkatkan trafik blog kita..=)

    ReplyDelete
  3. Takpe Yong Ummi Hanie...
    biase le.....bende2 subjektif ni..... bergantong pade memasing....
    ade yang suke...ade yang tak suke.... takpee

    ReplyDelete
  4. cik Kalamhati....
    awok baghu je mule haghi ni....
    tak tau pun yang awok layak bende ni ......

    ReplyDelete
  5. pada kakyong benda tu menyemak jer..
    dulu ade gak guna.. tp nak nampak fungsinya.. pastu selalu x lepas utk masukkan wordverification.. jd kakyong xde la nak ping kat innit tu & remove terus dr blog...

    kdg2 rasa semak/serabut bila masuk blog yg ade pasang benda tu... hahaha... depa suka x pa la...

    ReplyDelete
  6. innit memang bagus kiranya tempat bloggers bertemu

    ReplyDelete
  7. cik Dni...
    awok tak beghape gheti lagi nak gune innit ni.... nak kene belajo lagii

    ReplyDelete
  8. KakYong....
    awok tak paham le....maksud kakyong inni ni bulih pasang dekat blog.... sebab awok masuk pun melalui web nuffnang....

    ReplyDelete
  9. Encik SHaringinfoz....
    itule.....tapi sebab awok baghu je gune.....banyak lagi nak kene explore niii

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss