Mula balik



Salam semue.....
Untuk 2 haghi (hari) yang lepaih (lepas)....
ade 2 je entri baghu (baru) daghi (dari) awok....

dan bile nak mule balik ni yang awok masalah ni....
tak tau nak mule daghi mane....
kali ni bukan sebab idea banyak....
tapi sebab idea tersekat2....

haaa...macam mane tuuu...
tapi awok biasenye mule2 jee....
kalo dah ok...
Insyallah....

muntah monggek le kome membace entri awok nanti...
ndak2 lagi kalo entri2 yang meghapu (merapu)....
memang banyaklee....

tapi awok selalu le berhaghap (berharap)....
agar idea ni biole (biarlah) ada selalu....
jangan pulak tetibe pikiran awok kosong....
takde bende yang nak diceghitekan (diceritakan)...

P/S: Kaghang (karang) udah ade idea, mencughah2 (mencurah2) pulak die datang.....sampei awok pun penin (pening)

10 Responses to "Mula balik"

  1. kadang2 dni tak tahu nak tulis ape.. serius :D

    ReplyDelete
  2. same le kite Dni....kekadang tu sampei tak tau le nak tulis ape..... tapi bile udah banyak idea pulak....... tak tau yang mane satu nak ditulis dulu...

    ReplyDelete
  3. bile dah start enjin masuk gear 5 pulokk yop yer ... x terkejor teman ;p

    ReplyDelete
  4. me plak, nak start dari mula ni, cam tak reti, 2 hari tak update! rasa cam tak best, n tetibe rasa rindu pun dtg, cewah...

    ReplyDelete
  5. Yong Ummi Hanie....
    tapi kalo gear lime naik bukit...memang lambat leee.... gear tak tuko..... kete beghundo balik leee

    ReplyDelete
  6. betoi tu cik eMMe....
    dah tinggei ni tetibe jadi tak gheti pulak nak posting entri baghu...

    ReplyDelete
  7. Sama. Jue pun lama x post entry. Memikir idea nak menjawab TAG dari eMMe aritu ler.. huhuhu...

    entry terkini : TAG - 30 perkara tentang Jue

    ReplyDelete
  8. cik JUE...
    lengoh menaip fakta tu yee...sape le punye idea sampei 30 niii...

    ReplyDelete
  9. bab nulih teman bulih je.. mungkin sebab teman mmg kaki nulih.. masalohnye yeop.. teman pening mikio kot2 getek oghang macenye.. yang doh siap tulih melambok..cume nok terbitkan...pikio 74 kali...

    ReplyDelete
  10. awok CHor....bantei je....dah ade topik.....awok tulih...... awok publish jeee.... selagi ade oghang komen ...maknenye ade oghang nak bace lagiii..... tak payah pikio sampei 74 kali CHor....kang mike jadi pemikir yang terbaik....tapi setakat pikio je leee.....jadinyeee....jalaaaaannnnn jeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss