Semangat Berblog



Awok cukop suke bile ade yang menjengah dan menjengok blog awok yang tak sebeghape (seberapa) ni.....
awok tak perlu tau pun beghape (berapa) ghamei (ramai) yang masok ke blog awok....
walopon awok tau semue ni menyumbang pade kenaikan pade traffic yang datang ke blog awok.....

cukople.....
kalo ade yang komen........
dan ade yang sekado berjalan2 ke blog awok ni....
awok cukop gemo.....

semue ni menambahkan lagi semangat awok ndak berblog.....
teghime kaseh bebanyak pade semue yang berkunjong....
awok akan cube untok baleh (balas)komen kome....
same ade dalam entri2 awok....
atopon sekado di chatbox....

awok paham ape peghasaan (perasaan) kome....
bile selalu kome di ghumah (rumah) oghang (orang)....
lepaih tu selalu pulak bagi komen....
tapi tuan ghumah (rumah) takde melawat ghumah (rumah) kome....

kome kene paham....
deme2 yang udah lame di dunie blog ni...
biasenye ghamei (ramai) pengunjung....
mane le deme dapat nak layan semue yang datang ke blog deme.....

rileks le....
itu stended di dunia blog....
anggap le itu satu kejayaan pade kome....
sebabnye kome tak pernah miss ke ghumah(rumah) die untuk melawat....

awok juge paham....
bile ade blog yang hanye 5 ato 6 oghang (orang) je yang berkunjong....
ape penah kena dengan situasi macam ni....
anggaple ini asam garam berblog.....
semue ni mematangkan kome dalam dunie blog....

P/S: Kome memang best......kate WakJay di Forum Yob4ever.com.... kome memang AAAA....
Jangan tanye sape itu WakJay!!!

6 Responses to "Semangat Berblog"

  1. baguih le mike ni..sporting !

    mcm tu ler kalo nk lama dlm dunia blog idak gitu ?

    lambat laun mike akn jadi otai jugok dlm dunia blogging ni..awok dulu pun xsape kenal blog awok tu..smpai satu masa,xde pelawat pun peghonah!

    ReplyDelete
  2. itule Yong...... kalo dpat jenih yang mudah putuih ase.....bile je takde pelawat ke blog die...... mule le die patah semangat.....deme kene paham....dunia blog tak same dengan dunie pesbuk!!!

    ReplyDelete
  3. awok lagi baghu daghi mike CHor....... banyak lagi bende yang awok tak gheti lagi nii...... memang kene bertatih lagi laaaa

    ReplyDelete
  4. kakyong masa memula berblog dulu pun xde pun org komen2 n3.. tp bila dah pandai bw & pandai cari kawan.. baru le meriah sikit..

    tp tu ler... ade juga yg majuk sampai tak jengah2 dah blog kita.. tp kakyong maleh ambik port sgt.. kalo org tinggalkan komen.. maka itu le keutamaan dlm senarai balas bw...

    ReplyDelete
  5. biase le tu KakYong.....blogger2 baghu macam awok ni.... ade jugak yang jenih cepat teghase......apde awok mudah jee.... kalo kite bagi komen kat tempat oghang.,....tapi tuan tanah tak masok pun blog kite...... ghamei lagi yang akan bace komen kite dekat blog die tadii....dan Insyallah akan ke blog kite..... rileks jeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss