Blogwalking



Siriesli (seriuosly).....
sebelom ni awok bukan jenih (jenis) yang gemo berblogwalking .....
dan awok tak nampak pun ape bagoih (bagus) nye blogwalking ni....
dan yang pentingnye......
sebab awok maleh (malas) .....

memule awok ghase (rasa) macam'hidong mancong pipi tersoghong2'.....
kalo kite berblogwalking.......
maksudnye.....
oghang (orang) pun tak nak tau pasei blog kite.....
kite pulak terhegeh2 nak bagitau oghang (orang) pasei blog kite nii....

lepaih (lepas) tu pulak.....
bile udah berblog walking nii....
kene le pegi ke banyak blog....
kalo setakat 1 - 2 blog je.....
tak jadi blogwalking namenye tuuu....

dan sekaghang (sekarang) ni ade pulak satu trend....
gunekan software yang bulih buatkan seolah2 deme ni berblogwalking....
sedangkan hagham (haram) takde punnn.....
dan blog kakyong ade sentuh pasei ceghite (pasal cerita) ni kat sini --->Oneway Traffic-Blogwalking


selepaih (selepas) awok agak ghajin (rajin) berblogwalking ni....
memang ade perbezaan.....
jumlah pengungjong ke blog awok ni bertambah mendadak daghi (dari) biase....
walopon tak sehebat jumlah kunjungan macam blog otai2 semue....
tapi okleee untuk begineer macam awok niii....

okle komeee...awok nak berblogwalking kejap yeee.....
moh kiteeeeeeee..........

22 Responses to "Blogwalking"

  1. blogwalking bukan sekadar nak bagi hit tapi nak tahu cerita2 terbaru kan

    ReplyDelete
  2. kene blogwalking, biar ramai blogger kenal sape itu D08..hihihi...

    ReplyDelete
  3. jom kite nakeiii....moh leghaih....

    ReplyDelete
  4. encik Sharinginfoz......
    ye betoii.....dan nak tambah kenalan duniye blog ni pun same...

    ReplyDelete
  5. masalahnye cik eMMe...
    D_08 ni pemalu oghangnyee.....kekekekek

    ReplyDelete
  6. gue pon gitu jugak awok...tp gue BW memang serius..pegi mana2 blogger yg gi visit blog gue.jujur dan ikhlas...

    ReplyDelete
  7. pemalu duk hulu la luu....takde maknenye maluu..cam nampak je muke dia kat sini...huuuh~

    ReplyDelete
  8. bagoih le camtu si biskut..... itu caghe terbaik nak tambah kawan...dan jugak nak naikkan traffic blog kiteee...

    ReplyDelete
  9. Mama Qistina....
    waaa....maknenye traffic tinggi niii...

    ReplyDelete
  10. cik eMMe....
    awok ni pemalu kalo tak dipelawe.... kalo dipelaweeeeeeeee.....memang tak maluuuuuuuuuuuu....hehehe

    ReplyDelete
  11. malu tapi mau kan...
    kalo dipelawe lajuuu je kan..kan...

    ReplyDelete
  12. woii... aku kene tinggei lagi nih.. mike pegi le dulu.. teman masih memikio nih..

    ReplyDelete
  13. haaaa.....cepat CHor....kejor yob kejorrrr

    ReplyDelete
  14. yop !

    blogwalking = traffic

    lg byk bw , lg deras trafiic kite . itu saja ... awok pun dlm minggu ni terkehel juge nk bw sampai ada hari yg xbuat lgsg...ghasekann...haha tp heran juge UV minggu ni lg byk...rezeki jgn ditolak..BE pun makin menambah ;)

    ReplyDelete
  15. waaaaa....seghonoknye Yong......awok tak peghonah lagi meghase dapat BE niii....yong pulak tak payah susah2 pun bulih dpat BE....... seghonoknyee...

    ReplyDelete
  16. yeop,
    gamaknya 1 hari brp blog mike BW???
    ade 100...

    ReplyDelete
  17. 100???? tak peghonah lagi le sampei 100BW nye.....habeh kuat pun 25 - 30 je..... itu pun daghi dekat shoutbox oghang jeee.....tak lalu kakyong....kang tak buat keghoje pulakkk......

    ReplyDelete
  18. meman best Hamzah....
    kite bulih tambah kawan....n bace entri2 yag best........ traffic pun bulih naikk

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss