Warna Samor

GAMBO !!! EERRRRR...AWOK TAK MINAT NAK LETAK, HAGHAP MAHAP

Kalo oghang (orang) Perak sebot warne samor....
maknenye deme meghujuk (merujuk) pade warne2 yang seangkatan dengan warne Kelabu....
atopon (ataupun) warne yang kelam2 sikit.....

Warne samor kali ni awok nak kaitkan dengan ceghite (cerita) mase awok lepak di kedei (kedai) makan dekat dengan opis awok petang tadi.....
tetibe awok teghase (terasa) lapor (lapar) lepaih (lepas) je ujan udah sidang (ujan sudah teduh)....
jadinye awok melilo (melilau)le mencaghik (mencari) kedei makan yang ade.....

dan kebetulan jugak opismet awok pun same2 lapo....
jadi secaghe (secara) berduet awok ke kedei makan tadiii...
daghi (dari) jauh udah nampak ade 1 group bebudak kolej awok ghase (rasa)dok lepak kedei same yang awok nak pegi ni.....

ade 2 pompuan.....dan 4 budak lelaki yang lepak same dengan deme.....
member awok udah daghi (dari)jauh dok kenen kat awok pasei (pasal)warne samor.....
apekeheinye (apa ke hal nya)member awok ni....
tetibe pulak berminat dengan warne2 samor...

haaaa....ini yang buat bende ni jadi sensasi.....
ghopenye (rupanya) dalam group bebdudak tadi....
ade le soghang (sorang) yang makei seluo dengan baju kemeje yang agak ketat dan singkat, walopon bertudung.......
kalo udah sebut pasei bertudung tu....
maknenye subjek ni pompuan leee....

yang warne samor tadi ghopenye (rupanya) member awok meghujuk (merujuk) pade spenda yang die pakei.....
adoooiiiilllllleeeeee...........
warne pink samor tu kome.....

heheheh....
bukanle niat awok nak mengaibkan die.....
tapi ye le bukan die tau pun awok kan.....
awok bercakap pasei die ni....

tapi tulong le adik2 semue....
jage le dighi sendighi (diri sendiri) daghi (dari) menjadi objek pandangan mate2 lio (liar) pagha (para) lelaki.......
tulong leee.....
walopon bentok badan budak pompuan tadi memang mengancam....
muke pun bulih tahan...

tapi ....sayang.....jagele aurat.....
kalo pun tak jage janganle mencemo (mencemar) tudung yang mike pakei....
bukanle maksud awok...semue yang bertudung itu baekkk....
tapi sekughang2 (sekurangnya) daghi (dari) satu sudut die dah jage....

walopon mike bulih je kate awok akan menyekat dan mencaboi (mencabul)hak asasi mike sebagei maknusie....
tapi bio lee...
awok tak sanggop pulak dengo mike pulak dicaboi (dicabul).....
tulong leeee

P/S : errrr...awok tengok sikit jeee

10 Responses to "Warna Samor"

  1. betul tu.. kena jaga kesopanan dan kesuliaan :D

    ReplyDelete
  2. betoi tuuuu...... sayang kalo yang ade tak dijagee.....mudah sangat dijeling oghang ...

    ReplyDelete
  3. budak2 skrg ni kdg2 bila berpakaian macam org tak reti berpk.. walhal belajor kat kolej...

    ReplyDelete
  4. hish! entah la..tali bra nampak pun dah jadi mcm kebiasaan,inikah pula spenda,..aduhai..apa nk jd la..moga dijauhkan benda ini dari keluarga ambe,,

    ReplyDelete
  5. selalunye teman tengok lamaaaa... bukan gatei yak...cume nokkan kpastian..betui ke idok ape yg teman tengok tu..hihihi

    ReplyDelete
  6. iissshhhhh....mike ni CHor....tak baek betoi leee.....awok pulak tadiii sebab nak sahkan ape yang member awok cakapkan tadiii....ye lee...udah oghang cakap kat kite...... kite kene le jage hati kengkawan kan...kan.....

    ReplyDelete
  7. itule Mir....kalo dulu kemain malu ghase kalo tengok bende2 ghope ni...tapi sekaghang.....kalo bulih lagideme nak tunjok....senang ceghite macam iklan pad kat tibi tuuu.... dulu nak beli pun balot dengan keghoteh sughat kabo mirrr....sekaghang ni siap buat eklan lagiii

    ReplyDelete
  8. itule kakyong......
    sayang ghupe lawooo...
    belajo tinggi2.....
    tapi tak jage tang tuuuu.....
    sayang....

    ReplyDelete
  9. eeerrr....nakeiii...kalo ghuntoh le durien (macam yang kamu cakap tu)..... habeh le takde buah macam tuuu...sebba biasenye die lughuh....tak ghuntohhh.....yang ghuntoh ghumahhh....heheheh

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss