Lelaki vs Perempuan

Hehehe....
awok bukanle jenih (jenis) seksis....
jauh lagi daghi (dari)prejudis....
tapi sesekali nak tengok jugak ape yang ade dalam Wallet & Purse lelaki dan pompuan....

Wallet ni kebiasaanye lelaki yang pakeinye...
dan Purse pulak kalo ikot maksudnye......
small bag.....tapi kalo ikot sekaghang (sekarang) ni memang jauh beze lee....
semuenye udah beso2 gedabakk...

moh kite tengok ape yang ade dalam Purse dan Wallet due jantina yang berbeze ni...

Lelaki....

Ade Duit....
Ade IC....
Ade Name Card.....
Ade ATM Card.....
Ade Lesen....

Pompuan....

Yang kat ateh tu semue ....tapi....tapii...
disebabkan beg deme beso2 gedabakk...
deme ade mekap (dan mekap deme berjenih2 ade kome)....
deme ade henpon....
deme ade kunci keghete (kereta)....
silap2 ade scrap book komee...
ade yang nak tambah lagi???

P/S: entri kali ni adalah sebagei hibughan (hiburan) semate...takde kene mengene dengan yang hidop atopon yang telah meninggei duniye.....

P/S1: tapi nanti2 kite tengok vs yang lain pulak ye komeee

12 Responses to "Lelaki vs Perempuan"

  1. teman tengok purse bini teman tu ngalohkan poket kat peghut doramon je... sume ade

    ReplyDelete
  2. dalam beg dni ada air mineral, payung lipat, cermin, tisu, lipstick, bla bla bla banyak la hehe

    ReplyDelete
  3. itule Chor....beg deme ni sebut je...ape yang takde??? sume bende ade CHor......ishhh...ishhh.iishhh

    ReplyDelete
  4. cik Dni...
    awok bgahu nak bagi contoh....tapi sebabkan cik Dni udah letak kat sinni.....kome tengok le sendighi beg deme....beghape banyak baghang deme bulih isi

    ReplyDelete
  5. ammm ada pen meghah ngan itam..ada gula2 mentos..ada kunci umah..ada paku besaaaar 3 batang!hahaha nak wat paku board tp tak paku2 lagi..ada kamera kompek..ada bil2 perbelanjaan yg skolah lum bayar lg..ahak..tu je kot

    ReplyDelete
  6. errrr....ini hand bag ke bag beso jalan2 tu??? heheheh.....macam2 bende adeee

    ReplyDelete
  7. hehe handbag merangkap beg jalan2!hehe kecik2 mana best..

    ReplyDelete
  8. me tak reti pakai handbag kecik2 comei2 ni...mE akan pastikan handbag bleh masukan telekung, alat mekap yg simple2, henpon, wallet, kamera digital, erhm..erhm..tu je kot...

    ReplyDelete
  9. itu paseinye beg oghang pompuan ni beso2.....siap bulih letak anak kecik sekali le dalam tuuu....hehehe

    ReplyDelete
  10. cik eMMe.....
    errr...itu je ke.....sayang le beg beso tak dimanfaatkan....patotnye banyak lagi bulih masuk tuuu....hehehe

    ReplyDelete
  11. itu beg balik kampung setahun! hohohoh...perli baikk nampak!

    ReplyDelete
  12. kekekek....itu bukan perli tu cik eMMe....tapi pujian...hehehe.....

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss