CC1M - X2 Nature II

Sebelom ni awok peghhonah (pernah) keluokan entri pasei event ni.....
dan untuk makloman event ni dianjorkan oleh opis awok....
dan disertai oleh wakil2 media serta travel2 agent yang berminat mempromosikan acaghe (acara) berbentok outdoor di Perak....

dah lee....
maleh (malas) nak tulih (tulis) panjang2....
bio gambo (biar gambar) pulak yang berceghite (bercerita)
awok letak caption sikit2 je le yeee...

Sebenonye begambo beghamei2 selepaih (beramai2 selapas) penat berwater rafting

bile udah berwater rafting....deme sughuh pulak berbody floating.....kite layan je....ikot ayor sungeiii
Sessi penerangan sebelom membuat acaghe (acara) water climbing

yang ini bukan pendatang asing tanpa izin.....tapi group yang tak sabo nak nengok kelip2 dekat Kg Dew, Tepen (Taiping



ni mase acaghe (acara) water climbing....dekat ayo teghojon (air terjun) tu kome...



jangan kome tanye sape model gambo ni.....
acaghe bako membako

sambei makan tengahari di kaki ayor teghojon

sessi yang paling tak bulih ditunggu2 oleh peserta.....makannnnn

banyak lagi gambo sebenonye kome......
macam gambo kami semue buat water rafting....
sebab awok dah peghonah post entri yang berkaitan dengan gambo2 water rafting....
jadi akt sini awok tak letak le gambo2 water rafting.....

tapi kalo kome nak tengok jugak....
kome klik dekat sini --->CC1M-X2 Nature


P/S: Pergilah Melancong!!

16 Responses to "CC1M - X2 Nature II"

  1. wow! aktiviti lasak gini la awok suke...kalo lame tak de aktiviti ni mmg tegang urat kaki laa..huhuhu...

    ReplyDelete
  2. peberet awok jugakkk....... memang seghonok.....tinggei kan keghoje sekejap......menikmati hutannn....dan alam sekitar...... memang besttt

    ReplyDelete
  3. uhhh lepaih main ayor, mmg kebuluq kan awok kaaan.... hehehehe

    ReplyDelete
  4. uishhh awok...pekat bebenor loghat perak awok...hehheheh

    ReplyDelete
  5. cik sw33tdarling.....
    ajenye beno....memamg lapo.....lapo tahap kebulo...... ate...udah saghi suntok beghendam dalam ayor sungeiii....sambong pulak water abseiling.....memang lapooo oooo

    ReplyDelete
  6. cik yanie.....
    awok punye loghat....tak pekat lagi ni..... kalo mike ke blog waghih kuale..... asamadjfr dan seangkatan....lagi pekat.....awok ni tahap beginner je ni...

    ReplyDelete
  7. cik Dni...
    suke jugak??? cantekkk...kene tughun Perak buat...... kekekek

    ReplyDelete
  8. uiii..kat mane nih D ?? mcm beh je..

    ReplyDelete
  9. kalo gambo ateh tongkang tu....dekat Kg Dew...
    kalo gambo water rafting dengan body floating tu...dekat Sg Kampo....
    kalo water abseiling..... alamak lupe pulak name ayor teghojon ni....tapi kite tempoh kg oghang asli...

    berminat??? bagitau je awok....awok arrange kan....tapi kene bayo lee..... hehehe

    ReplyDelete
  10. pergh~ like3! prnh 2 x jek g mcm ni.. thn lps.. tu pn xdela best sgt mcm ni~

    ReplyDelete
  11. ermmm..... mane2 pun best..... tapi yang penting yang organize....dengan peserta....kalo semue tu best....event tu mesti jadi best...... kalo tak dull je leee...

    ReplyDelete
  12. menarik nih.. takde ka outdoor naik gunung ka memana ka ehhe
    kuman "ketagihan blog?.." Entry

    ReplyDelete
  13. KUman...
    awok udah lame tak buat ektibiti manjat gunong ni......kengkawan yang same2 kaki dulu pun udah leboh kemane.....tapi kalo ade yang berminat....cantek jugak tuuu...

    ReplyDelete
  14. Wah water rafting, last sekali main ada ler dekat lebih 10 tahun lepas kat Kuala Kubu Selangor. Memang best, melambung saya terbang kena jeram level 5.

    ReplyDelete
  15. uiiii....10 tahun lepaih???? lame dah tuuuu....ate moh le kite...... bulih lagi niii

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss