Bapak-bapak mengandung


inije gambo yang semengah sikit...yang lain....huissshhh sensored


Hmmm...
peghempuan (perempuan) yang mengandong 9 bulan.....
selepaih (selepas) je bersalin.....
peghut (perut) deme akan kempih (kempis) balik....
seperti biase....(errr...naik sikit le)...

tapi kesah kali ni awok nak berceghite (bercerita)....
kes bapak-bapak yang mengandong yang takkan bersalin sampei bile2 pun....
dan yang tak bagoih nye (bagusnya).....
peghut (perut) deme jugak takkan kempih (kempis).....

selagi deme tak beghusehe (berusaha) mengempihkan (mengempiskan) peghut (perut) deme....
kalo dalam peghut (perut) peghempuan (perempuan) yang mengandong ade baby.....
peghut (perut) bapak2 yang mengandong pulak dikatekan mengandungi lemak tak tepu....
maknenye bulih di hilangkan jike ade usahe bapak2 yang mengandong tadi....

tapi kalo bapak2 tu memang jenih (jenis) maleh (malas).....
takde langsong nak bereksesais (ber excercise).....
jangan haghap (harap) le lemak tepu tu nak ilang.....
silap2 tambah lagi ye....

dan bahayenye peghut (perut) bapak2 yang mengandong ni....
bile beghat peghut (berat perut) deme bertambah.....
peghatuih (peratus) peghut (perut) deme bakei (bakal) tughun (turun) ke bawah adalah di tahap tertinggi sekali.....

sedangkan peghempuan (perempuan) yang mengandong....
bile dikatekan peghut (perut) deme kebawah....
maknenye deme bakei (bakal) bersalin bile2 mase sahaje....
jadi pade bapak2 yang mengandong.....

yang ghase (rasa) udah tak lalu mengendong 'kandongan' deme yang makin beso tu....
bawak2 ler bereksesais (ber excercise).....
kughang (kurang) seksa kome......
tambah stamina kome nanti jugak....

P/S: pade bapak2 yang mengandong jangan kecik hati.....ini sekadar ingatan ago kome bersenam....

P/S1: name lain peghut (pertu) bapak2 yang mengandong ni .... BUNCIT

15 Responses to "Bapak-bapak mengandung"

  1. ayah awok buncit, mmg tepuuu dah
    takleh ubah dah
    melain kan operate..sian ayah awok
    baju longgar jadi fit n shape, seksi yeww...hihihi..

    ReplyDelete
  2. awok teringat mase awok sekolah dulu..cikgu awok istilah kan bapa2 mengandung ni dgn istilah 'PJK'..bukan pingat jasa kebaktian..tp "perut jalan kedepan"!hihihi

    ReplyDelete
  3. adui.loghat aper ni kelantan ke terenganu,perak...xfaham sangat kawe

    ReplyDelete
  4. dah happy le tu sebab tu le termengandung...

    ReplyDelete
  5. cik eMMe....
    stended le tu....arwah ayah awok pun same...lepaih je arwah begehnti meghokok....teghuih naik badan die....means peghut die...... sebelom tusaiz seluo die dalam 32 - 33 je....tapi lepaih beghenti....teghuih 38 - 42

    ReplyDelete
  6. cik kalamhati.....
    itu biase....mase tu le bile pandang ke bawah.....tak nampak kaki oooo...

    ReplyDelete
  7. En Najib....
    memule baghu masuk ni memang le mike tak paham....lelame ok lee....

    ReplyDelete
  8. Encik sharinginfoz.....
    terlebih hepi yang sampei tak bulih menunduk tuuu.....peghut udah tahan...kekeke

    ReplyDelete
  9. bapak sy menten g perut...tp abg sy mengalhkn kakak pregnent 9 buln..hahaha.. tp tabik adk bradik family bapk sbb xde yg pregnent..kah3..
    kome pregnent x?? =DDD

    ReplyDelete
  10. okle tuuu....errr....errr...awok udah ghupe pompuan ngandong sebulan jee....tak beso lagiii....heheheh

    ReplyDelete
  11. teman punye peghut hampir steded buntin 2 bulan..hampieh betui la..

    ReplyDelete
  12. nasib baek awok menten lagiii...... naik sikit jee...macam oghang bunting sebulan .....hehehe

    ReplyDelete
  13. Anis selalu tanya kat ayahnyer...'perut ayah ni ade baby ke ayah?"

    ReplyDelete
  14. itu baby yang kompem takkan keluo tuuu....awok pun tunggu mase je ni kakyong...... tunggu anak2 tanye

    ReplyDelete
  15. Ni..lah trademark PJK bagi sesiapa-sesiapa ....so berbaggalah...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss