Cilakak!!!


Pagi ni awok bukak akaun nuffnang awok.....
saje leee....
nak tengok beghape ghamei (berapa ramai) yang menjengok blog awok ni....
selame awok tak bukak blog.....

dan awok tertaghik (tertarik) bile tengok dekat analitik ......
dan daghi (dari) negare mane pengunjung blog awok ni datang....
ghupenye (rupanya) ade jugak yang berkunjong daghi (dari) negare Hagham (haram) tu....

cessss....ape le yang deme nak tengok dekat blog awok ni....
blogger dekat Malaysia pun ade yang tak beghape (berapa) paham dengan loghat awok... ini pulak blooger daghi (dari) negare haram tu....

ke deme mengintip???....
hehehehe....

12 Responses to "Cilakak!!!"

  1. negara haram tu negara mana?
    biar la dowang nak baca pun, kalo paham pun, ape dowang leh buat?
    blog ni bukan asalnye negara dowang?

    ReplyDelete
  2. salam yop

    gamoknye deme tersesat ke blog mike masa search kat google kot..sume imej yg kita ambik kat google akan diproses balik oleh enjin carian tu , maka terkeluorle blog mike dlm hasil carian tu..gamaknye le...;p

    ReplyDelete
  3. dorg tengah skodeng blog awok..hati2 ye...deme suka awok cakap peghak kowt..ada persamaan la tu...jangan mare

    ReplyDelete
  4. cik eMMe....
    ehhh....daghi Israel ke blog ni???....

    ReplyDelete
  5. Yong Ummi Hanie...
    agaknye lee......
    tapi deme bukan paham pun kan...kannn

    ReplyDelete
  6. cik sw33tdarling.com....
    itule paseinye..... udahle blog awok ni banyak 'ghahsiye gomen'...kekekek

    ReplyDelete
  7. cik suzzsuzie....
    agaknye deme nak caghi tempoyak kot????

    ReplyDelete
  8. ni risikan la ni. semuanya akan masuk dalam data deme. mujo mike bukan pengganas. hehe

    ReplyDelete
  9. kekadang diorang sesat masuk blog dni gak. hu

    ReplyDelete
  10. moge naif macam ni kompem le deme tak kate pengganeh....kalo mike ye....haghuih kot sopiii

    ReplyDelete
  11. deme ni tak gheti kot cik Dni...... pegi le sesat kat tempat oghang lainn

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss