Bahana Facebook



Hmmm..... selame ni kite ingat kat luo negare je bulih jadi gaduh pasei pesbuk )(Facebook) ni....
sekali kalo kome bace paper Harian Metro haghi ni....
tajuk depannye Belasah Rakan Angkara Facebook....

awok pun agak teghuje (teruja) le nak membacenye.....
ghupenye kes disebabkan deme berdue ni ghapat (rapat)....
paswed (password) pun bulih dibagi sesame deme....

tapi nak dijadikan ceghite (cerita) menughut (menurut) Harian Metro lagi.....
ade pulak yang nayakan kawan tadi tu...
diceghoboh (ceroboh) akaun pesbuk kawan tadi tu.....
dan kawan yang kene pukoi tadi le yang jadi mangse....
sebabnye dimaklomkan die soghang (sorang) je yang tau paswed (password) kawan tadi tuu....

alahaiiii....
kome bedue ni pun satu lee....
agak2le kalo pun kawan ghapat (rapat) ....
takkan le bende2 macam tu pun kome bagi kengkawan kome tauu...
bahaye tu komee......

nak tau lebih lanjut ceghite ni ...
kome klik ke sini ---> Harian Metro

P/S: Kome bace sendighi leee

8 Responses to "Bahana Facebook"

  1. tu satu pengajaran, jgn le percaya sgt kawan baik pun.......agak2 la kawan...

    ReplyDelete
  2. mcm yg teman labun sebelum ni.. makin haghi makin mngarut..

    ReplyDelete
  3. hisshh..

    ni yg teman x berape gemor dgr ceghiter pasal fesbuk ni..itu hari dengor pasal psgn bercerai berai dek kerana fesbuk..alahaiii

    ReplyDelete
  4. itule......kalo yg dalam kelambu pun dok ceghite dalam pesbuk.....habeh lee...sume oghang bulih tauuu....takde lagi le privasi....... lagi satu kene jujor lee.... kalo udah niat melencong....memang habeh lee

    ReplyDelete
  5. itule CHor.......tak payah le dok ceghite sume bende kat pesbuk tuuu....sudahnye..... ceghei berei leee..... adoiiileee

    ReplyDelete
  6. itule cik eMMe....
    berkawan tu bagoih.....
    tapi agak2le..... bukan sume bende kite bulih kongsi dengan kawan....
    apelagi bende2 macam niii....
    sudahnye sendighi yg dapat susahhh

    ReplyDelete
  7. games kat facebook nie dah jadik addic kat aq.... wooooo

    ReplyDelete
  8. dah jadi addict yang bahaye tu wanbu...koje satu apah pun tak dibuat....ate...udah ngadap game jeee

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss