nfahk GIVEAWAY



Kome jangan tertipu dengan tajuk entri awok kat ateh (atas) niii......
awok sebenonye nak ceghite (cerita) name awok ditag lagiii...
kali ni oleh Kak Yong
yang ni blog die yang lainn....

mak aiii banyak beno blog kakyong niii...
dan contest ni dibuat oleh nfahk giveaway

awok pun bantei jee....
nengok ape tuan punye tanah punye regulasyen....
ade rezeki dapat....
hadiah pun awok tak tau ape....

bile nengok kan oghang (orang) galak buat GA ni...
awok ni sampei mase nanti awok Insyallah akan buat....
hadiah pertame.... Kegheta Perari Sebijik....
hadiah Kedue..... Ghumah 3 tingkat ade gad yang jage....
hadiah ketige ..... awok bagi RM10k udah lee....
yang saguhati pulakkk.....kome kongsi le ghamei2 RM50k yg melambak awok ade tuuu...

tapi tu semue dalam mimpi le hadiahnyee.....kekekeke

P/S: ishhh awok pun takde semue bende tuuu....

awok nak tag

Yong Ummi Hanie

cik eMMe

P/S 1: bio oghang pompuan yang masok contest ni...yang jantan kecuali awok tak payah leee....gegeg

12 Responses to "nfahk GIVEAWAY"

  1. hye membalas nampak! hehehehe...okeylah, yong jwp skrg ye yop...tengkiu kasi sebijik tag kepada saya, saya beli ekkk...lumayan sey adiah dlm mimpi tuu...auwmmm...

    ReplyDelete
  2. bukan membaleh...tapi nak bagi kengkawan meghase same hadiah

    ReplyDelete
  3. hahaha....kot merasa, kalo tak, trip to ipoh ditanggung En D08, boleh gitu?

    ReplyDelete
  4. thanx joining and goodluck! :)

    ReplyDelete
  5. bulih je cik eMMe.....bagitau jeee..... bukan kate ke Ipoh.... ke Jalan Ipoh pun bulih ....heheheh

    ReplyDelete
  6. ops terkena tag ... hehehe

    insyaAllah akan teman cuba .. time kasih ye yop

    ReplyDelete
  7. yeop...
    memriahkan suasan berblog.. asyik buat n3 serius je.. sesekala layan la contes & GA.. mana le tau ade rezeki,,

    ReplyDelete
  8. haaa...cepat Yong...awok tak nak menang soghang2....

    ReplyDelete
  9. awok udah mule nak ghajin join contest GA macam ni..... nak ikot macam kakyong...terai je semue...ade rezeki dapat...takde takpe...cube lagii

    ReplyDelete
  10. yop,

    awok dah selesai buat tag ni! heeee~

    baca le yer;

    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/10/nfahks-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. berpeloh Yong????...kekekeke...sesekali tag oghanggg

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss