Mode : Off




Bermule petang ni....
ke haghi (hari) Ahad....
awok datang maleh (malas) nak berblog...

mahaple takde entri baghu (baru)....
kalo ghase ghajin (rasa rajin)....
ade le satu le kot entri baghu (baru)...

itupun kalo ghajin (rajin) le...
mahap ye kome!!
lagi satu mahap....
awok nak pegi kendughi (kenduri).....

20 Responses to "Mode : Off"

  1. gi kenduri la besttt...nnt balik kenduri mesti ade cerita best, then tulis kat blog tau...

    ReplyDelete
  2. Salam yop,

    Usah le gitu yop, ghajinkan juge kalo malaih (malas) sape nak meghiyahkan belog loghat peghakni. Sepatutnuye oghang peghak yang sayang kan loghat patut bagi anugerah kat mike. Teman takut nombo 8 pade D08 tu kan jadi nombo 8 macam seluo kecik kite bile kite tanggei dan di tegheban ataih katei ketike nak kencin beno.

    ReplyDelete
  3. Salam YobD08,
    takdok ilham takper Yob jgn takdok bajet! he he! Takpe nanti esok citer kenduri makan lauk apa, pengantin berseri2 ke? Eh lawaklah gambor pengantin kat bawah ni, letih bebenor nampok, sampai terlentok!

    ReplyDelete
  4. yeop...ape pasei mike nih..asik nok ninggei teman je nih ????

    ReplyDelete
  5. kadang2, bila kita tulis merepek2 pun orang suka baca... so layankan ajer... heheheh

    ReplyDelete
  6. nanti dah rajin buat entry banyak2 ya, by the way jangan lupa Segmen Kenali Blogger: D08

    ReplyDelete
  7. pe3gi kenduri tu jgn lupa bawak balik sikit...lapo ni...heeee

    ReplyDelete
  8. cik eMMe.....
    errr.....nak ceghite pasei kendughi ya tak gheti niii...... paseinye....yang awok tau makan....jumpe kawan..... balikkkk..... kenkdang pengantin pun awok tak tunggu....hehehe

    ReplyDelete
  9. cik Dni...
    awok kebelakangan ni....yg selalu takde mood nak berblog nii....adoileeeee

    ReplyDelete
  10. Yob Tinuj....
    CHor....ishhh....awok ni kecik je....loghat2 Perak awok takde le piyor mcam mike, Yob SHarouk, Yob samad......awok ni sikit jee....maklom le awok oghang KOlumpo.....kekeke.......

    P/S: cantek contoh mike gune spenda tuuu....kekekek...naseb baek tegheban ateh kateii....kalo bawah kateiii....teghuih tak jumpe CHorr

    ReplyDelete
  11. Kak Halima....
    macam awok kabo dekat cik eMMe kite....awok ni bile pegi kendughi tak beghape gheti nak berceghite.....maklomleee....... makan....jumpe kawan.....balik..... kekekekek

    ReplyDelete
  12. CHor.....
    ishhh....takde mane awok nak ninggei mike heihhhh......awok sekejap je biase nyee niiii....dah tak bizi.....idea banyak...muntah monggek le kome macenyee....kekeke

    ReplyDelete
  13. sw33tdarling.....
    betoi tu cik...... yang penting ade entri baghu kan???? kan???.....udah name santeiii.... takyah le nak siriyes2 kan???

    ReplyDelete
  14. En SHaringinfoz....
    errr....mike baut entri pasei awok??? uhuk....uhuk....ghase nak teghoyakk.....nak meleleh ayor idong awok ni.... teghime kaseh lee....

    ReplyDelete
  15. En. Mario....
    errrr....... yang bawak balik pun udah leboh le Chor...mahap leee...

    ReplyDelete
  16. samalah kiteee.... kadang2 aku lebih suka main game je...

    ReplyDelete
  17. errr...tang mane yang same nye Encik Gorilla @ Abg Joni???

    ReplyDelete
  18. tak percaya le yeop shahril nak off berblog.... auta je ni.... :p

    ReplyDelete
  19. memang off kakyong....tapi sekejap jee...... tak bulih nak nipu dighi sendighiii

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss