CC1M - X2 Nature

Kome musti terpikir apebende le awok tajuk entri awok kali ni.....
camni....
sebenonye nak ceghite (cerita) sikit pasei ektibiti water rafting yang penah awok buat awei (awal) bulan Jun yang lepaih.....

event ni opis awok membawak wakil2 media Malaysia dengan travel2 agent yang ade kat Malaysia....
tapi bukan semue lee......
event Water Rating ni kami buat di Sungei Kampo.....
bermule daghi (dari) Gopeng.....
dan tahap kelajuan & kepayahan ayor sungei ni ditahap 3....
kighe (kira) sesuei (sesuai) le untuk beginer macam awok ni....

Event kami ni sebenonye makan mase 3 haghi (hari) 2 malam.....
bermule daghi (dari) acage (acara) menengok kelip2 Kg Dew dekat Kamunting.......
dan acaghe (acara) mengail Udang juge di Sg Kg Dew....
apentah name sungei ni..... siap ade boye lagi nunggu kami mase nengok Kelip2 Kg Dew tu kome.....

tapi sume tu awok tak kesah sangat....
sebab awok memang tunggu nak buat White Water Rafting je....
sebab dalam banyak2 ektibiti luo (outdoor) yang awok peghonah (pernah) buat....
ini je yang awok tak peghonah (pernah) buat....

dalam bot yang muat 6 oghang (orang) ......
soghang (sorang) instructor kene ade....
takot2 ade yang tercampak dalam sungei....
dan pastinye ade .......hehehe.....

event ni walopon ambik mase sejam setengah.....
tapi kome tak ghase lame pun.....
sebabnye kome tengah seghonok (seronok) melayan aghuih (arus) sungei.....
yang laju dan deghaih (dera) tuuu....

kat bawoh ni awok tempek sikit gambo2 mase haghitu (haritu)....
awok letak gambo bot awok je le.....
bot oghang (orang) lain buat hape....
bile udah gambo bot awok....
awok ade le dalam tuuu....








P/S: tak sabo nak buat lagiii.....seghonok (seronok) komee....

0 Response to "CC1M - X2 Nature"

Post a Comment

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss