Celcom Broadband Prepaid



Haaa....ini ade beghite (berita) baek untuk semue yang kaki bertenet.....
Kalo sebelom ni kite tau ade sim kad prepaid untuk telepon jeee....
kalo ni udah ade Broadband yang jenih (jenis) prepaid kome....
Celcom dengan bangge dan riyaknye memperkeneikan (memperkenalkan) broadband jenih (jenis) prepaid.....

maknenye kome udah bulih gune broadband secaghe (secara) ikot beghape (berapa) yang kome topap (top up) kan.....
udahle mudah nak dibawak ke mane2....
mughah (murah) pulak tu....

tapi tunggu dulu awok kopi pes (copy paste) daghi web Celcom pasei bende ni dulu....


ade lagi ni



lagi dibawah




tak paham jugak????
kome klik je le kat sebelah ni ---> Celcom Broadband Prepaid

P/S: awok gune dial up takpe leeee...

7 Responses to "Celcom Broadband Prepaid"

  1. uiiii...senangle Kak Nor nak update blog macam ni....

    P/S: errr...kelas ok???

    ReplyDelete
  2. teman duduk sepaghuh utan.. beruk ben pade tahap tenat... idok le meghase nampoknye..

    ReplyDelete
  3. tak terai lagi CHor...mane tau kaberej die bagoih kottt

    ReplyDelete
  4. yg rm12.50 tu berapa le ke hayat penggunaannyer...

    kakyong setia dgn streamyx jer le... ni pun semput nak mbayor..

    ReplyDelete
  5. kalo tak salah 2 minggu KakYong..... kalo ikot matematik nye save.....tapi ikot kelajuan ..tak tauuu.....

    ReplyDelete
  6. tu yg kat atas tu harga simpack je kan???
    topupnye cemane??? berapa ringgit tuk berapa hari??

    klu digi prepaid tuk internet tu RM10 tuk 6 hari. simpack harga RM25

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss