Yeeeeeee.....Balik Kg Nengok Anak Bini

MOH KOMEEEEEEE

Mase kome bace catatan awok ni....
awok mungkin udah beghangkat (berangkat) balik ke Gunong Semanggoi....

maklomle mem awok berpantang kat sane.....
anak2 pun awok udah pos semue ke sane.....

dan mase ujung minggu ni baghu dapat nengok deme...
uiiii seghonoknye (seronoknya) komee....
heheheh...

mintak2 le hiway takde banyok kendeghaan (kenderaan)...
dan tak nak membuang mase lagi....
awok akan bio kan entri kali ni pendek jeee....

cargassssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

8 Responses to "Yeeeeeee.....Balik Kg Nengok Anak Bini"

  1. apok mithali mike ni.. bawok keghete baik mike... 10km/j cukup le.. usoh bekejo-kejo yak..hihihi..beghape haghi ?

    ReplyDelete
  2. salam D_08! teman dengo kat semanggoi rama deme dah jadik kaye ngan juel ikan kolam, betui ker? namer ikan tuh teman dah luper la pulak...... sekor2 ade yg ghibu2, belas2 ghibu, puloh2 ghibu ngan ader yg ratueh2 ghibu.....

    ReplyDelete
  3. betoi le tu...tapi sebenonye kat area Bukit Merah tuu....deme bela ikan Kelisa.....memg ikan ni mahei.....dan memang rege die melambong2 sekaghang ni....tapi kome kalo nak join elok2 le...jgn tertipu...sbb dah banyak kes org kena tipu....

    ReplyDelete
  4. Chor....sape le tak sayang bini dgn anak2??? mmg tengin leee kalo jenih macam tuuu...

    ReplyDelete
  5. baghu je bukak blog.....tak sempat nak sampei salam algi kat die....kejap lagi leee

    ReplyDelete
  6. memang seghonok Yong ...tengok anak bini...

    ReplyDelete

Kome nak mintak tolong ..ato nak info ape2 kabo je... Insyallah awok tolong.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Popular

(Tab Widget 1)

Get this tabber widget

Kengkawan

Labels

Google+ Followers

Sembang

Awok/Teman/Aye/Saya

My Photo

Ayah kepada 3 putera & 1 puteri dan Suami kepada seorang Isteri .. ahakss